Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Slut med kæmperegninger for Odenses politikere

Slut med kæmperegninger for Odenses politikere

Efter episoder med mobilregninger på mange hundrede tusinde kroner har Odense nu sat et loft på mobilregningerne

De 5 fuldtidsansatte politikere i Odense Kommune får fremover et loft på 25.000 kroner om året på mobilregningen som reaktion på store regninger kommunen tidligere er løbet ind i. Tidligere har borgmester Anker Boye brugt en kvart million kroner på kommunens regning på sin mobil.

Læs også: Borgmester surfer for 41.000 efter regning på kvart million

Det skriver Fyens Stiftstidende, som samtidig fortæller, at regningen på den kvarte million blev forhandlet med TDC, således beløbet kom ned på 125.000 kroner. Den regning betalte Anker Boye selv af egen lomme.

Det er de store regninger for roaming og udlandstelefoni, der har fået politikerne til at reagere. Ligesom tidligere skal politikerne godkende forbruget, når de har brugt for 450 kroner, men der indføres et kvartalsmæssigt loft, som kun kan brydes af strategi- og kommunikationschefen på borgmesterkontoret.

Læs også: Dato for europæisk roaming-aftale fjernet fra nyt udkast

Byrådet var fuldt ud enige i beslutningen om det nye regelsæt, og det ser ud til, at politikerne i kommunen holder sig inden for rammerne.

Avisen skriver, at det højeste forbrug i juli-kvartalet var på 2804 kroner, hvilket er langt under de nye grænser.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tangloppen 14-01-2015 19:09:46

Det bør nævnes at den eneste, absolut eneste, grund til at Anker betalte den regning, er at det satte hans "gode" navn og ry på en spids.

Næste gang der er valg, og Anker stiller op (hvilket han self gør, manden er jo Kongen af Odense), så skal jeg personligt rende rundt med et stort fedt skilt ude foran rådhuset med teksten "245.000,- skattekroner til telefoni, på ÉN UGE"...

Manden skal have et seriøst hårdt ukærligt spark, langt langt langt væk fra noget som helst der har med folks skattekroner at gøre.

5 3
Shawn 15-01-2015 07:03:35

Personligt syntes jeg det er usmageligt at du fører politik ind på en mobildebat.hold dog dine politiske holdninger for dig selv.

0 6
Søren 16-01-2015 22:50:51

Personligt syntes jeg det er usmageligt at du sætter rammer for havd folk må tale om. Jeg har ikke set nogen steder at Mobilsiden.dk søger en debat nazist til Deres hjemmeside.

1 0
Juthom 14-01-2015 18:45:33

Han er godt nok imponerende ham borgmesteren. Han nægter at have gjort noget som helst galt og påstår at det voldsomme data-forbrug var sket i forbindelse med arbejde. Alligevel vælger han at betale regningen på 125.000 kr. af egen lomme.

Der er vel tale om tyveri når han i flere år benægter privatbrug og nu hvor TDC fremviser delvis dokumentation så betaler han pludselig af egen lomme?

Men han undskylder sig nok med manglende teknisk viden. "Jeg vidste ikke at facebook og Netflix var internet"...

Man kan slippe afsted med meget som politiker.

4 2

Om brug af cookies