Slut med OMAP-processorer i din smartphone

Den store chipproducent Texas Instruments stopper produktionen af smartphone chips til det private marked.

Slut med OMAP-processorer i din smartphone

I alle smartphones sidder der et hjerte, som “slår” for at trække hele det univers vi får frem på skærmen, men snart er det slut med hjerter fra Texas Instruments.

Selskabets OMAP processorer der ofte har været anvendt i diverse mobile enheder, blandt andet Samsung og Motorola produkter, udfases nu af produktionen. Det skriver Cnet.com.

Selskabet har i en offentlig udtalelse forklaret at de vil skære ned på omkostningerne, og dermed afskedige 1.700 medarbejdere på verdensplan.

Texas Instruments fortæller, at grunden til produktionsændringerne er flere og flere smartphone producenter vælger selv at udvikle deres processorchips.

Texas Instruments vil fortsætte med at producere processorchips til erhvervsorienterede produkter, der er kun tale om produktionsstop til privatmarkedet.

Mere til nyheden

Sagens videre udvikling om temaet. mobilsiden gik et skridt videre. 15/11/2012 blev sagen bragt videre med en vinkel på Android dominerer smartphone-markedet – Den videre historie om temaet finder du her. Tjek også seneste nyt om emnet her..