Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Smart telefonsvarer kommer til Danmark i år

Smart telefonsvarer kommer til Danmark i år

Teleselskabet 3 lover visual voicemail til danskerne i løbet af 2012. TDC, Telia og Telenor siger nej.

Foto: Mobilsiden.dk
Foto: Mobilsiden.dk

Der er masser af smartphones, som understøtter en mere moderne udgave af mobil-telefonsvareren - den såkaldte visual voicemail.

De danske teleselskaber har været tilbageholdende, og der er ikke udsigt til en større udrulning. Det er således kun én ud af landets fire store operatører, som har planer om at indføre den smarte telefonsvarer.

- "Vi understøtter det ikke endnu, men vi kommer til det i løbet af i år," siger 3-pressechef Stine Green Paulsen til Computerworld.dk.

Med visual voicemail får brugeren overblik via en dedikeret grænseflade på skærmen, og ved hjælp af få tryk kan man afspille, pause, spole og slette.

- "Vi kommer med det nu, fordi vi ser det som næste generation af den traditionelle telefonsvarer. Vores nuværende voicemail-platform har bare ikke understøttet løsningen," tilføjer Stine Green Paulsen, som dog ikke er klar til at melde en konkret dato ud.

Amerikanske operatører som AT&T, Sprint og Verizon tilbyder kunderne visual voicemail. Det samme gør eksempelvis tyske T-Mobile og britiske O2.

Herhjemme har hverken Telia, TDC eller Telenor planer om at hoppe med på vognen lige foreløbig, fremgår det af Computerworlds rundringning.

Visual voicemail er understøttet på iPhone, Android-mobiler og Windows Phone. Se et eksempel på sidstnævnte i videoen nedenfor.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Hest 08-05-2012 10:20:16

Som telefonsvarerne er i dag, så tror jeg de færreste gider bruge den. Jeg har endnu aldrig brugt min, men kom der et app eller lign hvor man havde bedre kontrol over det, ville jeg nok prøve at bruge den.

0 0
Rene 07-05-2012 18:33:58

Afmeld nu de telefonsvare, det koster os alle sammen penge når den går på det lort og ingen vil ligge en besked.
Hvis man skal sige noget og i ikke tager den bruger man sms.

0 0
Thomas Kristensen 07-05-2012 13:47:21

Denne funktion har jeg ventet længe på, USA har haft den i mange år efterhånden, og jeg har lagt mærke til at de sidste 3-4 telefoner jeg har haft har understøttet denne mulighed :)

Også er det jo bare endnu bedre at det er min teleselskab som indføre det

Skide godt 3 :)

0 0
Bjarke Hansen 08-05-2012 06:58:17

Vent nu til det kommer,, 3 sagde også de straks var klar til HD voice.. Det er snart 2år siden,,, de er ikke kommet med det endnu

0 0
Martin 07-05-2012 15:53:11

Helt enig. Meget på tide. UK, Tyskland, Schweiz har også haft det et stykke tid.

Google siger de er på vej med en global service (Google Voice), der ikke er kontrakt afhængig. Håber det snart sker. Så man kan beholde sin voice mail konto, ligemeget hvilket selskab man har.

3 har altid været nytænkende. At TDC, Telenor, Telia siger de ikke vil have det. Tror jeg ikke helt på. Det bliver de nød til hvis de skal være attraktive på markedet. Der i forvejen er hårdt trængt, pga. den hård konkurrence.

0 0

Om brug af cookies