Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Smartphone-brugere er illoyale - undtagen dem med en iPhone

Smartphone-brugere er illoyale - undtagen dem med en iPhone

Vi er ligeglade med, hvilket mærke, der står på vores smartphone - men mindre vi har en iPhone. iPhone-ejere er nemlig de mest fanatiske mobil-brugere.

Smartphone-ejere er illoyale over for deres valg af mærke, og vil ikke nødvendigvis købe en mobil af samme mærke, næste gang de skal ud og købe en ny telefon.

Det viser en undersøgelse foretaget af GfK Group.

Undersøgelsen viser, at 56 procent holder mulighederne åbene, når det kommer til, hvilken mobil de køber næste gang. 25 procent vil købe en mobil af samme mærke som deres nuværende.

Men billedet er helt anderledes, når man ser på iPhone-ejere. Af dem vil 59 procent købe en iPhone igen, næste gang de skal have en ny mobil.

Man kan så overveje om der ligger andet end tilfredshed bag loyaliteten. Måske handler det også om, at det er besværligt at skifte mærke, når man har vænnet sig til at bruge iTunes og måske investeret en mindre formue i apps, der ikke kan flyttes med over.

Utilfredse Windows-brugere

Microsoft klarede sig dårligst i undersøgelsen. Kun 21 procent med en Windows-mobil planlægger at købe én igen næste gang. Det er dog uvist om undersøgelsen er lavet før eller efter Windows Phone 7 kom på markedet.

35 procent med en Blackberry planlægger at holde sig til RIM, mens 28 procent med en Android-mobil vil holde sig til det, og 24 procent af Nokia-ejerene planlægger at investere i en Nokia igen næste gang.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper 30-11-2010 13:10:27

...dét siger vidst mere om iPhonebrugere, end om de andre! At holde mulighederne åbne, er da klogt nok, idet der jo altid kommer noget,der er bedre. At holde sig fanatisk til ét produkt p.gr.a. navnet, er da for lamt!
Sådan har jeg det med smartphones og sådan har jeg det med biler og alt muligt andet. Alt andet ville da være, at snyde sig selv!
...så må I godt kalde mig ILLOAYL! ;O)

Fortsat god dag, derude!

0 0
JB 30-11-2010 18:52:46

Jeg har iPhone nu og ville vælge iPhone igen - men det er ikke fordi jeg er loyal: Jeg gider bare ikke at undvære mine apps og min musik jeg har købt iTunes. På den måde kan man sige at Apple har mig godt og grundigt i saksen...

0 0
30-11-2010 15:58:16

Enig, jeg har ikke været positiv over for Nokia på det seneste, deres Symbian 3 virker ikke specielt interessant. Men den dag Nokia kommer med en ordentlig interessant mobiltelefon så har jeg intet problem med igen at købe deres mobiler igen.

0 0
KimDotDK 30-11-2010 22:12:31

PeterL, bare vent til Nokia kommer med deres MeeGo modeller, så skal de nok få dig lokket i fælden :)
Må indrømme at på trods af min Nokia fanatisme, så leger jeg lidt med Android lige nu. Der skete for lidt på Symbian fronten og så var der jo heldigvis mulighed for at prøve noget nyt.
Så ja, er nok også illoyal.. Men var jeg også da jeg havde en iPhone.

0 0
Mikkel 30-11-2010 09:40:25

hedder det ikke illoyal?

0 0
Kristian Hansen 30-11-2010 09:51:29

Illoyal, (af lat. il- u- + fr. loyal), uhæderlig; ikke loyal; utro mod aftale el. forpligtelse; ukammeratlig; ukollegial.

0 0

Om brug af cookies