Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Smartphone-ejernes dom over deres mobil

Smartphone-ejernes dom over deres mobil

Nye smartphone-ejere har i en stor undersøgelse taget stilling til, hvad de mener om deres nye mobil. Se, hvilke mobiler der er mest vellidte, og hvad brugerne er mest glade for og mest utilfredse med.

I en stor tilfredshedsundersøgelse har brugerne taget stilling til, hvad de synes om deres nye smartphone.

Undersøgelsen er foretaget af det amerikanske analysefirma Change Wave og er af det globale marked.

iPhone-brugerne er langt de mest tilfredse. Hele 77 procent af brugerne svarede i undersøgelsen, at de er "meget tilfredse" med deres iPhone.

På en anden og tredjeplads kommer henholdsvis Motorola med 64 procent og HTC med 51 procent.

iPhone OS også mest vellidt

Også iPhones styresystem er brugerne glade for.

Hele 71 procent af iPhone-ejerne er meget tilfredse med iPhone OS, mens andenpladsen går til Googles styresystem Android, der har 67 procent 'meget tilfredse' brugere.

Bundskraberen er Windows Mobile, der kun har 24 procent 'meget tilfredse' brugere.

Brugerne blev også spurgt, hvad de bedst kan lide ved deres smartphone og hvad de synes er det værste.

Nedenfor kan du se resultatet af undersøgelsen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

ztyle 03-06-2010 02:02:53

Hvis du skulle købe ny mobil i dag - hvilken ville du vælge
-Min nuværende
-iPhone
-Ved ikke

Hvad gik galt her, bude det ikke havde været
-Min nuværende
-En anden
-ved ikke

Og hvor mange af dem der har stemt "min nuværende" har en iPhone?

Totalt ubrugelig graf, efter min mening

0 0
PB 02-06-2010 15:09:08

Pudsigt at Nokia slet ikke fremgår af analysen, taget i betragtning af, at de trods alt har den største markedsandel af mobiltelefoner.

Dog er Nokia meget lidt udbredt i det amerikanske marked, og det bekræfter vel blot, at resultatet af undersøgelsen skal ses som tendensen i det amerikanske marked, snarre end globalt.

Og som Nygaard skriver, så er Apple bruger generelt forblændet og fanboys, så man skal nok tage forholde sig en anelse kritisk til resultatet - med mindre man selv er Apple fanboy ;-)

0 0
Henrik 02-06-2010 13:00:08

Det er vigtigt, at holde sig for øje, at de her tal er _amerikansk_, og meget langt fra hvad virkeligheden er i resten af verdenen.

Apple succes stammer primært fra USA, da amerikanerne er en hel del mindre "forkælet" med smartphones end vi har været i europa og asien (især Japan og Korea).

Dette samme kan forklares med Blackberry's success i USA og Canada - der er ikke ret meget at skrive hjem om om Blackberry for en europæer, men i USA er folk begejstret for dem.

LG og Samsung er langt større i USA, især på BREW platformen som Verizon primært kører med. Dette system har aldrig vundet indpas i europa, primært fordi det ganske simpelt er noget skrammel.

Til sidste er det også vigtig at pointere, at teleoperatørerne i USA har meget mere magt end de har i europa, hvilket vil at udvalget af unlocked smartphone osv. er næsten ikke-eksisterende i USA.

Så alt i alt - USA markedet er meget anderledes og mere begrænset end resten af verdenen. Og fordelingen af brands og modeller helt anderledes.

0 0
Nygaard 02-06-2010 10:52:13

Meninger fra Apple-brugere tror jeg desværre ikke man kan lave "målinger" på. Rigtig mange Apple ejere, eller i hvert fald mange af dem jeg kender, er det man populært kalder "fanboys" - en tendens jeg vil tro er rimelig generel?
De nægter at erkende produkternes svagheder/mangler ifht. konkurrenterne, og det vil jeg tro også afspejler sig i de her undersøgelser.
Egentligt fascinerende at Apple har formået at skabe så stærkt et brand, at de mest fanatiske forsvarer deres Apple produkter, som var de familiemedlemmer :)

0 0
ztyle 03-06-2010 01:52:16

har selv været "hvad sker der for dem der køber iPhones" indtil jeg fik min 3GS, og på nuværende tidspunkt er der kun HTC legend der er lige så stabil, Desire mangler en opdatering. eneste anke jeg har er mangelen på flash, og ægte multitask, så får de HTC desire til at køre så stabilt som Lecend og iPhone 3GS så skifter jeg mobil

0 0
Tobias 02-06-2010 17:43:32

tror nu ikke det er så mange igen, der nægter svaghederne, men bare synes, at styrkerne vejer det op.

selv synes jeg, at MacBook's er meget bedre end windows-baserede bærbare.. men til gengæld synes jeg, at iPhonen er utrolig ulogisk, med dens enorme menu(skal siges jeg kun har prøvet 2 af mine venners)..

0 0

Om brug af cookies