Smartphonen bliver børns ´sutteklud´

En ny undersøgelse viser, at en ud af fire mødre ofte giver mobilen som "sutteklud" eller underholdning, i stedet for at give barnet et stykke legetøj.

Smartphonen bliver børns ´sutteklud´

Bruger du også din smartphone til sutteklud og underholdning for den lille, så er du ikke alene.

Ifølge en ny undersøgelse, som den britiske supermarkedsgigant Asda står bag, vælger en ud af fire mødre gerne den løsning, i stedet for at give den lille et stykke legetøj. Det skriver Daily Mail.

27 procent af de adspurgte mødre svarer, at de vælger at trøste eller underholde deres barn med smartphonen. Størstedelen har dog tidsbegrænsning på, men 10 procent lader børnene sidde med mobiltelefonen i op mod to timer.

Ejer af Netsundhedsplejerske.dk, Helen Lyng Hansen, mener at vi må erkendr smartphonen er kommet for at blive, men det er forældrenes ansvar at begrænse tidsforbruget.

Så næste gang du skal til at stikke din mobiltelefon i hånden på dit barn, så overvej din baggrund for det. Er det for at give barnet nogle nye oplevelser, udfordre det læringsmæssigt er det selvfølgelig okay, men den skal ikke bruges som barnepige.

Sidste opdatering af historien

Redaktionen følger op med den seneste udvikling. mobilsiden fulgte op på sagen. 22/6/2012 havde vi dette at sige med nyheden; Optag video med HDR på smartphones – Tjek artiklen her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..