Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Smartphonen er et must på Roskilde Festival

Smartphonen er et must på Roskilde Festival

Vi går stort set ingen steder uden vores smartphone, selv på festivaler er den også et must. Tidligere fandt vi den gamle frem.

For få år siden tog man bevidst sin gamle mobiltelefon med på festival, fremfor den nye smartphone. Men på årets Roskilde Festival tegner sig en ny tendens, skriver dr.dk.

Der er masser af steder på Roskilde Festival, at man kan få ladet telefonen op, men køen er lang.

DR har talt med 22-årige Asgerdur Hlynsdottir, der har smartphonen med på festival som det mest naturlige. Hun fortæller hun ikke er bange for den bliver stjålet:

- ”Jeg tror, chancen for den bliver stjålet er ligeså stor, som når jeg går i byen i København,” fortæller hun.

Under årets festival er der indtil videre registreret 208 tyverier fra telte på campingpladsen og 87 fra lommer og tasker.

Natten til onsdag blev en bande taget på fersk gerning af politiet, med 24 stjålne telefoner.

Festivalgæster viser fremtidens mobiladfærd

Roskilde Festival har i år fået bedre mobildækning, og teleselskaberne har virkelig oppet sig, så gæsterne får den bedst mulige oplevelse på mobilen og det er ikke tilfældigt.

- ”Festivalgæsternes mobiladfærd svarer faktisk til at kigge fem år ind i fremtiden, fortæller Esben Danielsen,” der er udviklingschef for Roskilde festival til DR Nyheder.

- ”Roskildesegmentet indikerer en tendens, som slår igennem om nogle år i resten af samfundet, og det er bl.a. derfor vi har været i dialog med teleselskaberne om at gøre netværksforholdene så gode som muligt,” forklarer udviklingschefen.

Allerede i år har der på Facebook været lavet en kæmpe pudekamp, som samlede en masse mennesker på campingområdet i warm-up dagene.


Læs også:
 - Roskilde Festival byder på mobilt data-boom

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies