Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Smartphonen kan gøre at du taber dig mere

Smartphonen kan gøre at du taber dig mere

En ny undersøgelse viser, at applikationer til smartphonen kan være medvirkende til, at du taber dig mere end hvis du ikke får hjælp til vægttab fra mobilen.

Går du og drømmer om, at få gang i vægttabet, men tvivler på alle de applikationer der findes i de forskellige applikationsbutikker kan hjælpe dig – så overvej lige hjælp fra applikationer en ekstra gang.

 - De 5 bedste slanke-apps til iOS og Android

Et nyt videnskabeligt forsøg viser nemlig, at folk, som bruger slankeapplikationen SparkPeople taber sig mere – end de der forsøger at tage sig uden brug af applikationen. Resultatet af undersøgelsen er bragt i tidsskriftet Journal of Medical Internet Research. Det skriver Ekstrabladet.dk.

Du kan i applikationen, SparkPeople, indtaste dit kalorieforbrug og indtag af vand, samt træningspas og efterfølgende holde øje med det.

I undersøgelsen har læger fra University of Texas fulgt 1.258 personer, der forsøgte at tabe sig. Og lægerne kunne konkludere, at de der brugte applikationen, og indtastede deres vægt mindst fire gange om måneden, tabte sig i gennemsnit fem kilo mere hver måned end de der ikke brugte mobilapplikationen. Det skriver Mobilhealtnews.com.

 - Mobilen gør slankekuren mere effektiv

Et studie fra 2011 viser, at SparkPeople er en af de bedste applikationer hvis du mangler støtte under slankekuren. Også Lose It!, Calorie Counter og My Fitness Pal nævnes som effektive.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Aga TestTester 28-02-2013 22:54:06

�æ�ø��æ�

0 0
Robert 27-02-2013 10:46:30

Jeg har været overvægtig i en del år nu og jeg er rigtig umotiveret i forhold til at få sparket gang i en ordentlig slankekur. Alt er for bøvlet! Men hvis man nu kunne ajourføre en slankekur direkte på mobilos som man alligevel sidder med hele tiden, så kunne det være! Jeg takker for rådet.

0 0
Thomas 27-02-2013 10:04:22

Det kunne bare lyde som om at de der bruger applikationen, måske bare er mere engagerede i forvejen og dermed forsøger alt.

0 0

Om brug af cookies