Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Smartphones er en guldgrube

Smartphones er en guldgrube

Smartphones er dyre at anskaffe sig, og kommer først rigtigt til sin ret, når den er online. Derfor tjener mobilselskaberne kassen på smartphones.

I takt med, at verden bliver mere teknologisk, er det også blevet mere og mere allemands-eje at have en smartphone.

Det er nu ikke længere kun forretningsfolk, som bruger dataforbindelser o.lign., og priserne er også blevet til at betale.

Men selvom priserne på data er faldet markant de seneste år, så er smartphone-bølgen en stor indtægtskilde for teleselskaberne.

Priserne på smartphones er også oftest skruet op i et højere luftlag, så produktionsomkostningerne er mere end dækket ind, så også her tjenes der på på de populære smartphones.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Allan 14-09-2010 12:50:11

"Priserne på smartphones er også oftest skruet op i et højere luftlag, så produktionsomkostningerne er mere end dækket ind, så også her tjenes der på på de populære smartphones"

Pas på med at sætte lighedstegn mellem produktionsomkostninger og hardwarefremstillingsomkostninger (som f.eks. iSuppli vist også gør). I en moderne telefon er softwaren en stigende del af de totale omkostninger og når man taler om forretningskunder er kravene til service og support generelt større end hos "almindelige forbrugere", hvilket heller ikke er gratis.

0 0

Om brug af cookies