Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Smartphones er for mænd

Smartphones er for mænd

Antallet af danskere med en smartphone stiger eksplosivt. Men langt de fleste smartphone-ejere er mænd, viser ny undersøgelse.

Det er særligt mænd, der har taget smartphones til sig. Mere end hver tredje mand i Danmark har i dag en smartphone, mens kun hver fjerde kvinde er udstyret med en mobil, der kan mere end de basale ting som at ringe og SMS'e. 

Det viser en ny undersøgelse, som Userneeds har foretaget for Telenor.

Men det betyder ikke nødvendigvis, at mænd er mere vilde med gadgets end kvinder, ifølge Christiane Vejlø, der er trendekspert og indehaver af But-Why og redaktør på Elektronista.dk, der skriver teknologi-nyheder til kvinder.

-"Der findes en voksende gruppe af kvinder, som interesserer sig meget for teknologi og især for mulighederne ved en smartphone. Et flertal af kvinder betragter mobiltelefonen som deres vigtigste digitale redskab, og jo mere fokus vi får på oplevelser og brugsværdi fremfor teknologi, jo hurtigere vil vi se en udligning af tallene. Det er dog fælles for både mænd og kvinder, at de gerne vil have teknologi, som gør deres liv sjovere, nemmere og mere effektivt,” siger Christiane Vejlø.

Hvor kvinderne bruger deres smartphone til at opdatere sociale medier som Facebook, tjekker mænd primært nyheder fra mobilen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Erik Martino Hansen 02-06-2011 14:33:15

Det er fordi de fleste smartphones er designet til mænd. Sorte, store og tunge som fx. IPhone 4. Men det tror jeg kommer, og både LG og Sony Ericsson har da lavet nogle der mest retter sig til kvinder, fx. X8 og X10 mini.

0 0
Mark 02-06-2011 23:42:07

Understreger du din lidt søgte pointe med en iPhone 4, som har en af de mindste skærme ?? :P

Tvivler på piger går særlig meget op i størrelsen af telefonen, når man tænker på hvor meget lort de som regel har i deres håndtasker..

Nok nærmere manglende lyst til at investere i en smartphone når de ikke kan se behovet eller måske finde ud af den :D

0 0

Om brug af cookies