Smartphones gør dig afhængig

Du kan blive så afhængig af din smartphone, at du går glip af livet omkring dig.

Smartphones gør dig afhængig

Mere end fire ud af 10 smartphone-ejere føler selv de er afhængige af den, mens hver fjerde føler abstinenser når den er forsvundet.

Mens aftensmaden indtages kan næste træk i Wordfeud lige tages diskret, og inden man lægger sig til at sove kan mail, Facebook osv. lige tjekkes.

YouGov har foretaget en undersøgelse for 24timer, som viser at 40 procent af de danskere der har en smartphone, føler sig afhængig af den. Og hele 26 procent føler en slags abstinens hvis de ikke har deres kære eje i nærheden.

Der er i dag 52 procent danskere, som ejer en smartphone.

Tine Tangdal, som er stresscoach, rådgiver dagligt danskere på hendes klinik omkring afhængigheden af deres smartphone-fix.

Hun påpeger også i 24timer, at mange bruger smartphonen for ikke at gå glip af noget, men i stedet for går de glip af meget andet, fordi de ikke er 100 procent fokuseret i den situation de befinder sig i.

Videre om emnet

Alle gode fortællinger har sin fortsættelse. mobilsiden kunne ikke lade være. 22/3/2012 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en artikel omkring Spar over 1.000 kroner på din næste smartphoneKlik her og læs historien.. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..