Smartphones har stadig kun en lille markedsandel

Antallet af smartphones udgør på verdensplan kun 27 procent af alle mobiltelefoner. Det forventes dog, at tallet allerede næste år vil være cirka 50 procent.

Smartphones har stadig kun en lille markedsandel

Både Google og Microsoft hævder, at krigen om smartphones langt fra er ovre. Der er plads til mange kampe endnu, og specielt Microsoft er optimistiske, når der det gælder Nokias udvikling af Windows Phone. 

Meget tyder på, at markedet for smartphones fortsætter med at storme frem. Ifølge en analyse fra VisionMobile, er andelen af smartphones i første halvdel af 2011 på 27 procent. 

Det ventes dog, at andelen på samme tidspunkt næste år vil udgøre over 50 procent og i 201, forventes det, at andre telefoner end smartphones vil være en minoritet, skriver PhoneArena.

Analysen viser, at Apple og Nokia hver står for 5 procent af de 27 procent smartphones, mens Samsung har 4 procent og HTC må nøjes med 3 procent. 

Kilde: PhoneArena

Efterfølgende om temaet

Historien døde ikke med denne fortælling. mobilsiden fortsatte historien. Allerede d. 23/11/2011 bragte vi nyt i sagen med nyheden Slaget om smartphone-kunderne er ikke tabt for Nokia – Du kan læse det videre forløb her. Se også de seneste nyheder om emnet her.