Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Smartphones har stadig kun en lille markedsandel

Smartphones har stadig kun en lille markedsandel

Antallet af smartphones udgør på verdensplan kun 27 procent af alle mobiltelefoner. Det forventes dog, at tallet allerede næste år vil være cirka 50 procent.

Både Google og Microsoft hævder, at krigen om smartphones langt fra er ovre. Der er plads til mange kampe endnu, og specielt Microsoft er optimistiske, når der det gælder Nokias udvikling af Windows Phone. 

Meget tyder på, at markedet for smartphones fortsætter med at storme frem. Ifølge en analyse fra VisionMobile, er andelen af smartphones i første halvdel af 2011 på 27 procent. 

Det ventes dog, at andelen på samme tidspunkt næste år vil udgøre over 50 procent og i 201, forventes det, at andre telefoner end smartphones vil være en minoritet, skriver PhoneArena.

Analysen viser, at Apple og Nokia hver står for 5 procent af de 27 procent smartphones, mens Samsung har 4 procent og HTC må nøjes med 3 procent. 


Kilde: PhoneArena

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

30-11-2011 17:43:28

Det er altså en bred undersøgelse og meget få ord, jeg gætter på at der er meget store regionale forskelle. Når de snakker om udviklings muligheder gætter jeg på at der hentydes til BRIK landene, men det siger artiklen ikke noget om

0 0
Jacob 29-11-2011 14:57:19

Går ud fra der menes 2013..

0 0

Om brug af cookies