Smartphones ødelægger impulskøb ved kassen

Det er slut med at lade sig friste til impulskøb når du står i kø i supermarkedet, smartphonen har opmærksomheden.

Smartphones ødelægger impulskøb ved kassen

Når du står i køen ved kassen i supermarkedet er der normalt meget tid til, at lade sig friste af impulskøb ved kassen mens man bare venter. Og supermarkederne har selvfølgelig sørget for, at der er en masse søde sager der lige kan friste en ekstra gang inden man betaler.

Denne opstilling af butikker har i årevis givet supermarkederne et vigtigt mersalg. Men dette mersalg er nu truet af smartphonen. Det skriver den britiske avis The Independent.

Kunderne benytter nu ventetiden med at kigge på deres smartphone i stedet for at stå og kigge rundt og blive fristet.

En ny undersøgelse, foretaget af den amerikanske organisation Alliance for Audited Media, viser også at den type impulskøb er faldet markant. Ifølge The Independent er salget af magasiner også faldet med næsten ti procent det sidste år. Det skriver TV 2.dk.

En ekspert i detailsalg mener, at butikkerne skal satse på reklamer på smartphone, det er den kunderne har givet al opmærksomheden.

Mere om temaet

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt til sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 18/2/2013 gik vi videre med historien; Smartphones kan koste liv på skiferien – Læs her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .