Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Smid omstillingsanlægget i containeren

Smid omstillingsanlægget i containeren

Smid de gamle vaner og fastnettelefoner væk. Drop omstillingsanlægget og gå direkte på en mobil løsning. Der er ingen grund til at vente, mener Mobilsiden.dks chefredaktør.

Medarbejderne skal ikke længere være afhængige af en telefon med ledning.

Smid omstillingsanlægget i containeren og giv alle medarbejdere en mobiltelefon. Så skarp er meldingen fra chefredaktør John G. Pedersen, efter at Telia har introduceret en løsning hvor mobilerne puttes ind i det eksisterende omstillingsanlæg . Produktet kaldes "Mobiz Link".

- ”Det lyder besnærende at udnytte det dyre omstillingsanlæg og koble mobilerne ind på lige fod med fastnet-telefoner. Men egentlig kan det hele klares på mobilen”, fortæller John G. Pedersen.

På markedet findes allerede løsninger som f.eks. Telia Probiz. Her er omstillingsanlægget virtuelt. Administration sker via webinterface og denne løsning giver også mulighed for omstilling af opkald, søgegrupper osv.

- ”Skal virksomheden genoverveje sin telefonløsning, vil jeg anbefale man tænker længere end to uger frem, og ser på, om ikke en total mobil løsning, kan opfylde de samme behov. Produkterne er i markedet, og priserne er interessante”, mener John G. Pedersen.

Han peger på, at fastnet– og ipløsninger er i fuld gang med og blive fortrængt af totale mobilløsninger. Endvidere foretager mange medarbejdere allerede i dag en stor mængde opkald via mobiltelefonen, derfor er skiftet til 100 procent mobil slet ikke så langt væk.

- ”Det handler om en mentalitets-ændring hos virksomheder og beslutningstagere. Vores vaner hænger i kablet i væggen, men nutiden og fremtiden hænger i luften”, slutter chefredaktøren sin opsang.

De fleste teleselskaber kan via forhandling, give virksomheder klækkelige rabatter, der betyder, at samtalepriser på mobilløsninger fuldt ud kan konkurrere med priserne på fastnet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies