Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   SMS-frimærker hitter

SMS-frimærker hitter

Post Danmark SMS-frimærker er et stort hit hos danskerne.

Post Danmarks SMS-frimærke tjeneste er blevet utroligt populært blandt danskerne. Tjenesten er så populær, at den benyttes af mere end 1000 danskere hver dag. Det skriver TV2fyn.

 

Siden Post Danmark lancerede løsningen 1. April 2011, har mere end 200.000 danskere benyttet tjenesten. Post Danmark arbejder på baggrund af den store succes med flere nye løsninger. En af løsningerne, der allerede er udviklet, er applikationer til Android og iPhone smartphones.

 

- ”Det er en bragende succes, så i det nye år overvejer vi at udvikle nye muligheder. Det kan være med mulighed for at købe andre portobeløb end det nuværende faste beløb på otte kroner,” siger Jørgen Fischer, chef for Privatkundeområde Vest i Post Danmark til Tv2Fyn.

 

Post Danmarks mobil-port løsning er den første af sin art i verden. og Post Danmark modtog i september en international pris for den mest innovative post-nyhed i 2011 ved årlige konference POST-EXPO i Bruxelles.

 

Kilde: TV2Fyn

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

kirol 05-12-2011 14:28:08

For et par uger siden prøvede jeg denne app .
Vi har af og til brug for et frimærke, men har 4 km til butik, såå det her er intet mindre end genialt. Og man ka jo oss købe en kode og sende til en ven med morfar tlf. ;-)))
10 points PD :-)

0 0
Tommyulbaek 05-12-2011 12:35:19

Har en gammel morfar mobil, så kan desværre ikke bruge denne løsning, men det ville være meget godt, hvis man kunne få en email på sin iPad.

0 0
Jesper Søgaard 05-12-2011 09:23:57

Jeg har brugt Post Danmarks SMS-frimærker og det fungerer rigtig fint. God idé af Post Danmark som ellers ikke har særlig stor status hos mig. Priser der stiger og service der falder.

Men SMS frimærker bør jo sænke omkostningerne hos PD således at de , i den nærmeste fremtid, kan sænke priserne på breve igen. (LOL)

0 0

Om brug af cookies