Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   SMS skal oplyse om forsinkelser i togtrafikken

SMS skal oplyse om forsinkelser i togtrafikken

Ifølge DSB kan vi forvente at få besked om uregelmæssigheder i togdriften direkte på mobilen via SMS inden udgangen af indeværende år.

En ny SMS service fra DSB er på trapperne. Den har til formål at varsle kunderne om forsinkelser i togtrafikken.
En ny SMS service fra DSB er på trapperne. Den har til formål at varsle kunderne om forsinkelser i togtrafikken.

DBS arbejder på at gøre det muligt for selskabets mange rejsende at få besked om uregelmæssigheder i togdriften via SMS. En service, som man kunne forestille sig mange rejsende ville sætte pris på.

Den kommende SMS service skal ifølge DSB ses som et udtryk for, at selskabet lytter til kundernes ønsker. I alle kundetilfredshedsundersøgelser er netop en sådan SMS service nemlig et gennemgående ønske, som DSB nu endelig gør noget ved.

Første skridt i den nye SMS service bliver, at man vil kunne taste navnet ind på den station, man rejser fra, hvorefter man får tilsendt de reelle afgangstider for den næste halve time.

Det næste skridt bliver, at kunderne kan tilmelde sig en SMS service, hvor DSB automatisk sender dem de relevante reelle togafgange, så kunderne har mulighed for at planlægge deres tid, hvis der er længere forsinkelser.

DSB og Banedanmark oplyser, at de tilsammen vil spendere 20 millioner kroner på at sørge for bedre information til de rejsende om forsinkelser og deciderede aflysninger. Og mon ikke det er det helt rigtige sted at starte, hvis man ønsker sig større kundetilfredshed.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies