Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   SMS-tommel er den nye folkesygdom

SMS-tommel er den nye folkesygdom

Den eksplosive brug af mobiltelefoner og smartphones, er en kæmpe belastning for tommelfingeren. Nu tilbyder en hotelkæde speciel behandling mod SMS-tommel.

Den massive brug af mobiltelefoner og smartphones, er hård ved vores historisk uprøvede tommelfinger. Nu tilbyder amerikansk hotelkæde specialbehandling mod den nye folkesygdom.

Hotelkæden Hyatt blev på et tidspunkt opmærksomme på, at flere af deres forretningsgæster klagede over smerter i arme og hænder. En undersøgelse, som hotelkæden iværksatte, viste, at smerterne ledte til tommeltotten.

Derfor tilbyder hotelkæden i dag en specieltilpasset håndmassage på de fleste af kædens nordamerikanske helseklinikker, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Behandlingen fokuserer primært på at modarbejde spændinger i håndled, arm og tommeltotten.

Hvis du ikke har planer om at tage på en massagerejse til USA, kan du med enkle tricks modvirke spændinger i tommelfingeren. Professor Alan Hedge ved Cornell University i New York, der har specialiseret sig i ergonomispørgsmål, har følgende råd:

- Tag et bekvemt greb om mobil og hold apparatet tæt til kroppen.

- Desuden skal du ikke skrive mere end fem minutter i træk.

- Undgå at skrive for lange beskeder med dine tommelfingre. Hvis du skal skrive lange meddelelser, anbefaler professoren at du bruger et eksternt tastatur.

Idg.se

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies