Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   SMS'erne kan ikke slettes fra mobilen

SMS'erne kan ikke slettes fra mobilen

Slettet er ikke lig med slettet, i hvert fald ikke på en mobiltelefon. Personlige data kan genskabes, selvom de angiveligt er væk.

Det er så godt som umuligt, at slette data som SMS'er, kontakter, billeder og kalender, fuldstændigt fra mobiltelefonen, skriver Version2.dk

Virksomheden IBAS mener, at selvom brugeren har slettet data, så kan de stadig findes dybt i hukommelsen på mobiltelefonen. IBAS har speciale i, at gendanne tabte data.

Henrik Andersen som er produktansvarlig hos IBAS mener, at privatbrugere bør være opmærksom på problemstillingen, især hvis telefonen skal sælges eller gives væk.

På moderne telefoner, som f.eks. Nokias med S60-systemet (typisk dem i N-serien), får man ikke tilstrækkelig adgang til hukommelsen, fordi det ikke er muligt, når produktet er i drift.

IBAS samarbejder for tiden med en meget stor mobilproducent, for at gøre det muligt, at fjerne mobilindhold HELT. Henrik Andersen er dog forundret over, hvorfor producenterne ikke allerede selv har udviklet denne mulighed.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies