Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   S.M.T.H. er den måske dummeste app til din smartphone

S.M.T.H. er den måske dummeste app til din smartphone

Kast din smartphone så højt op i luften som muligt og kom på pointtavlen med appen S.M.T.H. (Send me to Heaven) - eller få ødelagt din smartphone.

Med S.M.T.H. skal du kaste din mobil så højt i vejret, som du kan, og få en placering på toplisten - hvis du altså griber den igen.
Med S.M.T.H. skal du kaste din mobil så højt i vejret, som du kan, og få en placering på toplisten - hvis du altså griber den igen.
Foto: Mobilsiden.dk

Det lyder fuldstændig tåbeligt, og det er det også. Med appen S.M.T.H., eller Send me to Heaven, gælder det nemlig i al sin enkelthed om at kaste sin smartphone så højt op i luften som muligt i et forsøg på at toppe listen over brugere, der mestrer både at kaste og ikke mindst gribe telefonen igen.

Bag appen er der en ganske sjov historie. S.M.T.H. har faktisk 2,5 år på bagen og blev dengang udgivet både til iOS og Android.

Appen blev oprindeligt lavet som en reaktion på, at der ifølge udvikleren fra Prag er mange, der køber meget dyre gadgets blot for at vise dem frem og smide med dem. Han ønskede derfor så mange iPhones ødelagt som muligt. Det skete dog aldrig. Det fortalte han dengang til hjemmesiden Wired.

Læs også:  Ny app fra Samsung hjælper børn med at beskytte øjnene

Apple var nemlig ikke synderligt begejstrede over appen, der fik et væld af brugere til at give sig i kast med at nå en topplacering på ranglisten, og ikke overraskende resulterede det i mange ødelagte iPhones. Derfor valgte Apple at fjerne Send Me To Heaven fra Apples App Store med begrundelsen, at den ”opfordrede til adfærd, der kunne resultere i skade på brugeres enheder”.Send Me To Heaven lever dog videre i Googles Play-butik, og her er resultatet det samme. Brugere kaster deres telefon så højt de kan og ender med at tabe og ødelægge den, hvilket resulterer i morsomme bedømmelser af appen såsom: ”Jeg har ødelagt min S4. Jeg synes, at de fjernede alt det sjove fra spillet lige inden jeg ikke formåede at gribe min telefon. Fuuuuuuuuuuu (fuck you, red.),” lige som en anden bruger skriver: ”Har allerede fået et bule i hjørnet af min RAZR fra spillet. BAHAHAHAHA”.

Læs også:  Få styr på regningerne med ny Betalingsservice-app

Skulle du blive fristet og ønsker at tage udfordringen op og slå den globale 1. plads med et kast på 44,19 meter, skal du først igennem en ansvarsfraskrivelse i appen og lære, hvordan telefonen bør kastes for at blive registreret bedst. Udvikleren bag appen har nemlig lavet sin egen formel, der relativt præcist regner ud, hvor højt der kastes ved brug af sensorerne.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies