Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Smugkig på ny musik- og videotjeneste fra Microsoft

Smugkig på ny musik- og videotjeneste fra Microsoft

Microsoft har en ny video- og musiktjeneste på vej, der bliver en direkte konkurrent til f.eks. Spotify.

Ved en presse-event fredag i København, fik indbudte journalister en forsmag på de nye tjenester fra Microsoft, der tager udgangspunkt i Xbox-konsollen.

Microsoft har en video- og musiktjenste på vej, der bliver en direkte konkurrent til f.eks. Spotify.

De nye produkter hedder Xbox Music og Xbox Video, og kommer til at indeholde over 30 millioner musiknumre, samt en videotjeneste, med indbyggede apps fra blandt andet Netflix, Comoyo og Headweb.

Filosofien bag de nye tjenester er, at de skal være tilgængelige overalt for brugerne. Microsoft introducerer derfor også Smartglas, der gør brugerne i stand til, afspille musik og video på mange forskellige enheder, som f.eks. TV, PC, smartphone og tablet.

Helt præcist gør Smartglas brugerne i stand til at starte en film på sit fjernsyn. Hvis man så halvvejs inde i filmen skal ud af døren, kan man via smartglas fortsætte filmen på sin smartphone eller tablet. Smartglas husker selv, hvor du er kommet til, og fortsætter afspilningen på den næste enhed.

Xbox Video bliver en streamingtjeneste, hvor du kan leje film og tv-serier, mens Xbox Music bliver en abonnementstjeneste a la Spotify, med mulighed for, at købe musikken som i iTunes.

Det er ikke et krav, at du har en Xbox for at kunne benytte den nye teknologi. Dele af tjenesterne vil også være tilgængelige via Smartglas til både Windows Phone, Android og iOS.

Hvornår de nye produkter bliver tilgængelige, og hvad de kommer til at koste, har Microsoft endnu ikke ville offentliggøre. 

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Katron 13-10-2012 20:58:00

Det virker umiddelbart som en gennemtænkt tjeneste.
Men nu er det jo microsoft, så mon ikke en film kommer til at koste en 5-600,-

0 0
Alfix 15-10-2012 15:08:30

Film paa XBOX foer var da ikk specielt dyre. taget i betragtning at det var HD og set i sammenligning med hvad det kostede ellers.

Det skal nok bli godt.

0 0
Mathias 13-10-2012 08:57:55

Det ser rigtigt spændende ud men nu vi se hvilken form det får i Danmark. I Danmark kan man allerede købe en musiktjeneste til ps3 udover spotify. Håber helt sikkert det bliver til noget godt til windows phone.

0 0
Om brug af cookies