Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Smugkig på Viasat TV Overalt

Smugkig på Viasat TV Overalt

Mobilsiden.dk har fået et smugkig på Viasats nye streaming og multirumsløsning: TV Overalt.

Viasat lægger op til, at du som kunde skal have mulighed for at se dine TV-kanaler overalt, og lancerer nu tjenesten TV Overalt.

Viasat giver kunderne adgang til at se TV på op til fire fjernsyn i husstanden, hvis der er tilkoblet en TV-boks til de enkelte fjernsyn.

Læs også: Viaplay klar med app til Apple TV

Derudover har Viasat også udbygget servicen ViaPlay, hvor du allerede i dag kan se film og tv-serier med ViaPlay app´en på for eksempel tablet og mobil. Nyheden består i at du nu også kan se de fleste af dine TV-kanaler direkte på din iPad eller tablet med Android.

Det er ikke alle TV-kanaler Viasat har rettigheder til at streame, men er du kunde med en Total-pakke fra Viasat, vil du have adgang til at se 38 kanaler, herunder alle kanaler fra DR, TV2 og TV3, Viasats egne filmkanaler og en række andre kanaler.

TV Overalt koster 99 kroner om måneden.

Det overornede indtryk af TV Overalt på tablet er et simpelt og nemt brugerinterface, der dog hakker en smule, når der scolles ned gennem kanalerne første gang app´en åbnes.

Herefter kører det let og flydende, og har du båndbredde nok på dit netværk til at køre applikationen, er det et super godt og enkelt tilbud til eksisterende Viasat-kunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies