Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Snapchat er 56 milliarder værd

Snapchat er 56 milliarder værd

Det er populært at bruge Snapchat, og der ser ud til at være penge i appen, der har millioner af brugere

Snapchat har afvist tilbud fra Facebook og Google om at blive købt for henholdsvis 3 og 4 milliarder dollars, og selvom det kan lyde forrykt at sige nej til de tilbud, så var det måske en god idé. I hvert fald er Snapchat blevet vurderet til at være 10 milliarder dollars værd.

Til sammenligning blev Instagram købt af Facebook for 1 millard dollars, altså en tiendedel af det, som Snapchat skulle være værd.

Læs også: Instagrams Snapchat-rival afsløret

For godt et år siden blev Snapchat vurderet til at være 800 millioner værd, og siden den juni måned i 2013 er værdien altså steget til mere end 10 gange det på lige godt et år.

En talskvinde for Snapchat har dog sagt, at værdisætningen af Snapchats forretning er det mindst spændende aspekt ved Snapchat.

Læs også: Facebook køber WhatsApp for svimlende beløb

Den høje værdisætning sker på trods af det forhold, at Snapchat endnu ikke har nogen egentlig plan for at tjene penge, og det er med til at gøre de 10 milliarder dollars eller godt 56 milliarder danske kroner endnu mere imponerende.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

SørenB 30-08-2014 09:22:36

Kroner eller dollars? I svinger lidt rundt mellem kroner og dollars i jeres artikel. Eks: 56 milliarder i overskriften (= 10mia i artiklen). Må jeg foreslå at i ikke enten er konsekvente i jeres anvendelse eller angiver valutaen efter beløbet?

0 0
Steffen Laursen 29-08-2014 14:31:42

Nej den er da ej

0 0
Bo 28-08-2014 11:55:27

Jeg synes ikke det virker særlig imponerende - udover at det ser ud til at vi igen er ved at opbygge en stor IT boble. Folk har en meget dårlig hukommelse når det kommer til bobler.
Men hvis et firma ingen penge tjener og alligevel har skyhøje vurderinger på aktiemarkedet, så lugter det af en boble, og det ligner meget IT boblen i slut 90'erne / start 00'erne.

6 1
Om brug af cookies