Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Snapchat øger sikkerheden

Snapchat øger sikkerheden

Den populære messenger-tjeneste opdaterer nu deres apps til både iOS og Android, med fokus på at forøge sikkerheden.

Det sidste en populær messenger-tjeneste, der for nylig har sagt nej til et opkøbt af giganten Facebook, har brug for, er et brud på sikkerheden, der kan få brugerne til at søge andre græsgange.

Det var dog lige nøjagtig hvad der skete omkring nytåret, da vi på Mobilsiden.dk kunne fortælle, at der var lækket telefonnumre og brugernavne fra SnapChat. Nu har virksomheden bag, udsendt opdateringer til både iOS og Android, der øger sikkerheden. Det skriver SnapChat på deres blog.

“Vores team fortsætter med at forbedre Snapchat-tjenesten, for at forhindre fremtidige forsøg på, at misbruge vores API. Vi beklager eventuelle gener, dette problem kan have forårsaget dig, og vi sætter virkelig pris på din tålmodighed og støtte” meddeler SnapChat-teamet.

Med opdateringen kan “Snapchatters” nu selv vælge, om de vil linke deres mobilnummer op med deres brugernavn. Muligheden findes under: Settings, Mobile#, Link username to mobile#

Opdatering kræver desuden, at nye “Snapchattere” skal verificere deres mobilnummer, inden de kan benytte den såkaldte “Find Friends”-funktion. 

Kilde: SnapChat Blog

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies