Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Snapchat sletter ikke beskeder, men skjuler dem

Snapchat sletter ikke beskeder, men skjuler dem

Med de rette værktøjer, er det muligt at genskabe beskeder skrevet med Snapchat – Beskeder der ellers skulle være slettet.

Snapchat er en beskedservice til både Android og iOS, der besidder den helt specielle egenskab, at afsenderen kan bestemme, hvor lang tid modtageren må se beskeden.

Afsenderen kan f.eks. vælge, at en besked kun vises i 10 sekunder for modtageren, hvorefter beskeden angiveligt skulle være slettet for altid.

At beskeden er slettet for altid, er dog lidt af en overdrivelse, da det er muligt at genskabe beskeder fra Snapchat, skriver The Atlantic Wire.

Med de rette gendannelsesværktøjer er det muligt at genskabe beskeder og billeder fra Snapchat, fortæller forsker Richard Hickman. Med Access Data's Forensics Toolkit version 4.0.2.33 lykkedes det Hickman at genskabe beskeder fra Snapchat.

Så hvis du er ekstremt paranoid, så overvej lige muligheden for, at det kan lade sig gøre at snage, hvis man virkelig vil det.

Kilde: The Atlantic Wire

Pas På - Snapchat kan koste dyrt – sender dyre sms´er

Læs mere: Pas på - Snapchat kan koste dyrt -sender dyre sms´er  

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frederik 09-07-2013 12:04:17

Man kan jo heller ikke forhindre modtageren i at tage et screenshot af sin skærm. Så selvom Snapchat er oplagt til pikkemandsbilleder, så skal man være opmærksom på, at de måske sætter sig fast i cyperspace.

0 0
SaL^ 08-07-2013 20:02:46

Hvis man er virkelig paranoid, så lad vær at brug noget der er koblet på internettet, og flyt op i en skov i Alaska.

0 0

Om brug af cookies