Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Snapchat vil nu bevare dine minder for evigt

Snapchat vil nu bevare dine minder for evigt

Snapchat er appen for hurtig og kortvarig deling af øjeblikke, men en ny opdatering tyder på, at de vil mere end det.

Med Memories kan du gemme dine øjebillke endnu nemmere
Med Memories kan du gemme dine øjebillke endnu nemmere

Fang øjeblikket, del det lynhurtigt med vennerne og lad det så forsvinde væk igen.

Sådan lyder fremgangsmåden for en af nutidens mest populære apps, Snapchat. Snapchat har fået massiv succes med netop at lade folk dele billeder og videoer, såkaldte Snaps, kortvarigt, hvorefter øjeblikkene forsvinder væk igen.

Men en ny opdatering fra Snapchat ændrer ret kraftigt på dette. Med den nye funktion Memories lader Snapchat dig gemme dine Snaps i en mappe under kameraet, så du altid kan gå tilbage og se dine Snapchat-minder.

Læs også: Snapchat lurer måske på hardware

Med den nye funktion kan du let finde gamle billeder og videoer ved at søge på f.eks. sted eller motiv, og Snapchat kreerer på den måde en oversigt over billeder, der passer i den kategori.

Udover selv at kunne se dine minder, kan du også sende de gamle Snaps ud igen, og på den måde kombinere nye og gamle øjeblikke til en ny fortælling. Det er lavet sådan, at de ældre billeder vil have en hvid ramme om sig, så det er muligt at skille de gamle Snaps fra de nye.

Læs også: Ny rejseindstilling i Snapchat holder dataforbruget nede

Du kan selvfølgelig også altid dele dine Snapchat-minder, mens du er fysisk sammen med dine venner, men også her findes en ny funktion. Du kan vælge at placere udvalgte minder i en ”My Eyes Only”-kategori, så dine private øjeblikke forbliver private.

Memories er kommet ud som en opdatering til Snapchat på både Android og iOS, men der går endnu noget tid, før du reelt set kan bruge den nye funktion.

Snapchat ruller langsomt featuren ud til udvalgte brugere, og det er endnu ikke til at sige, hvornår du kan begynde at forevige dine Snapchat-minder.

Læs også: Facebook Messenger får Snapchat-funktion

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies