Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Snapchat vil prioritere Android højere end iOS

Snapchat vil prioritere Android højere end iOS

Snapchat har længe satset mest på iPhones, men indrømmer nu, at de bliver nødt til prioritere Android-platformen højest.

Snapchat erkender nu, at de i lang tid har prioriteret iPhones højere end Android-enheder, men det skal der nu rådes bod på.

I Snapchats nyligt udgivne S1-formular, en slags statusopgørelse, fortæller selskabet, at de længe primært har fokuseret på deres iPhone-app frem for Android, fordi størstedelen af deres brugere netop findes på mobilen fra Apple.

“...selvom vores produkter også fungerer på Android-enheder, har vi prioriteret udviklingen af vores produkter til  iOS-systemet frem for smartphones på Android-systemet," lyder det i S1-formularen.

Se også: Snapchat tilføjer helt ny søgefunktion

Men det er bare ikke nok, kun at fokusere på ét operativsystem, hvis man vil klare sig godt hele vejen rundt i mobilverdenen.

Derudover er Snapchat også begyndt at kunne mærke presset fra bl.a. Facebook, der med deres forskellige 24-timers feed på Instagram og Messenger, har mange af de samme features, som ellers var ikoniske hos Snapchat.

Næste projekt for chat-giganten hedder derfor massiv forbedring af appen til alle deres Android-brugere.

“Hvis vi er ude af stand til at forbedre brugeroplevelsen på vores produkter på Android-systemet, og de smartphones bliver mere populære mens færre folk bruger iPhones, kan vores virksomhed blive alvorligt skadet."

Læs også: Facebook Messenger får endnu en "Snapchat-funktion"

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies