Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Snart farvel til én-krones mobiler

Snart farvel til én-krones mobiler

Helt billige mobiltelefoner er måske på vej væk. Teleselskaberne lurer på hinanden.

Teleselskaberne har ondt i økonomien. Derfor forventer teleanalytiker John Strand fra Strand Consult, at slagtilbud på meget billige mobiltelefoner forsvinder. Det skriver Business.dk

Op til omkring 25 procent af omkostningerne i teleselskaberne, går til at kapre kunder fra hinanden. Når abonnementsbindingen ophæves efter seks måneder, forsvinder mange af kunderne til billigere selskaber som f.eks. M1, Telmore, CBB eller Bibob.

<strong>Fakta</strong>: Årsagen til mobiloperatørerne kan sælge telefoner helt ned til én krone er, at der ydes et stort økonomisk tilskud i salgsledet. Teleselskaberne håber så, at tjene pengene hjem via kundens mobilregning, da abonnementer solgt sammen med en mobiltelefon typisk ikke hører til de billigste i markedet.
Fakta: Årsagen til mobiloperatørerne kan sælge telefoner helt ned til én krone er, at der ydes et stort økonomisk tilskud i salgsledet. Teleselskaberne håber så, at tjene pengene hjem via kundens mobilregning, da abonnementer solgt sammen med en mobiltelefon typisk ikke hører til de billigste i markedet.

Alle lurer på hinanden

Telia har tidligere meldt ud, at de vil bekæmpe store tilskud til mobiltelefoner, men kører dog stadig aggressive kampagner f.eks. gennem deres teleselskab Call Me (tidligere Debitel).

Sonofon vil også gerne af med den omkostningstunge kundehvervnings-metode, men afventer hvad Telia beslutter sig for.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 29-01-2009 11:22:47

Test 2 kommentar knap er usynlig :-)

0 0
Kim Harder 29-01-2009 11:13:59

Test 2 Der kom en knap frem, så er det lige om den virker, Kommentar til artiklen -- Den sang har vi hørt før fra Teleselskaberne, så gik der lige et par måneder, også kørte tilbudene igen. Jeg mener det er godt et år siden vi sidst fik, at vide, at mobilerne aldrig mere ville komme ned i de priser, men det er da gået meget lystig indtil nu :-)

0 0
Pia Kjærulff Eklund 28-01-2009 11:22:08

dette er en test..

0 0

Om brug af cookies