Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Snart kan du handle, mens du venter på toget

Snart kan du handle, mens du venter på toget

Næste år kan du købe dine dagligvarer, mens du står og venter på toget, bare du har din mobiltelefon i hånden.

Meget snart bliver måden vi handler ind på revolutioneret.

NFC Danmark og netsupermarkedet Nemlig.com er indgået et samarbejde, og har omdannet supermarkedet til en plakat med fotos af varerne, som vil gøre din mobiltelefon til din indkøbsvogn. Telefonen scanner de koder, der er under hver vare, og alle varerne bliver leveret hjemme hos dig selv, når det passer dig.

I første omgang bliver plakaterne sat op på metrostationer og på Handelshøjskolen i København, CBS.

-”Vi vil være sikre på, at interessen er der, inden vi plastrer hele byen til. Og så er det vigtigt, at vi fra begyndelsen kan levere det, vi lover,” forklarer Søren Kragh, direktør og stifter af NFC Danmark. .

Forbeholdne supermarkeder

At samarbejdspartneren for NFC Danmark er blevet Nemlig.com skyldes, at de etablerede supermarkedskæder er forbeholdne over for projektet.

-”Men jeg tror også, det er godt at lave projektet med folk, som allerede har været innovative. Det er dem, som kommer op af stolen, der vinder den fremtidige kamp om kunderne,” siger Søren Kragh.

Derudover er det en faktor, at Nemlig.com allerede tilbyder kunderne at vælge præcist, hornår de vil have varerne leveret.


Læs også:
NFC snart i dit supermarked
- Nokia er markedsleder på NFC 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Anders W 30-11-2011 10:15:54

... det er bare at logge på nemlig.com med mobilens browser. Så kan du også handle i toget.

Men der er jo pænt mange forskellige varer hos Nemlig.com, så hvordan de vil vise alle varerne på en enkelt plakat bliver spændende at se.

Måske de bare skulle lave sig en App til dette. Så behøver man ikke rende omkring for at finde en plakat man kan skanne ;)

0 0
Rune M. 30-11-2011 12:46:35

Det kommer der også.
Der kommer det hele. Grunden til plakaterne er, at når du så står i metroen og lige har 2-3 minutter, så falder du pludselig over denne plakat - og fordi det er så usansynligt nemt bare at stå og scanne, så køber du sikkert alt muligt lort du ikke nødvendigvis ville have købt. Og metroen har ikke så fandens lang ventetid, så du har også lidt travelt.

Men jo, der kommer da med garanti også apps (bare ikke til iPhone, så vlle Nemlig gå falit på det storer afgifter) - men på android og det hele - det kører allerede i Syd korea og er et kæmpe hit - syd koreanerne er også et travelt folkefærd ;)

0 0

Om brug af cookies