Snart kommer tests af Samsung i200, Soul og M310

Lidt ord og billeder om tre Samsung-modeller vi snart tester på Mobilsiden.dk

Snart kommer tests af Samsung i200, Soul og M310

Vi går snart tæt på tre nyere mobiler fra Samsung, samt et interessant headset.

Først og fremmest har vi Samsung SGH-U900 Soul, telefonen der var så mange reklamer for på årets Mobile World Congress i Barcelona. Nu ligger den endelig på redaktionens bord, og vi glæder os til, at teste den.

Næste telefon er SGH-i200, en Windows Mobile 6.1-baseret smartphone der nok vil ligge i den lave ende af prisskalaen. Alligevel ser i200 nu ud til, at være en spændende mobil, som helt sikkert vil få en kærlig hånd af redaktionen. Førstehånds-indtrykket er bøvlet opsætning af GPRS/3G-adgang og ærgerelse over manglende WLAN.

Sidste telefon er M310, en enkelt basistelefon i et elegant klapdesign. Klaptelefonen har lidt af det hele, og designet ser rigtig godt ud. Hvor i mod de to andre – især Soul, ser en smule store og klodsede ud.

Et headset har Samsung også gjort plads til. SBH600 er et “stort” Bluetooth-headset i stereo med store “hørebøffer”, som vi kender det fra 90’erne.

Inden alle testene vil komme på Mobilsiden.dk, kan du her se en række billeder af Soul, i200 og SBH600.

Fortsættelse:

Få den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om emnet. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 22/7/2008 gik vi videre med artiklen om Nyt tilbehør fra Sony EricssonKlik her for fortsættelsen.. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..