Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Snart mobil-tv og bredbånds-tv hos Sonofon

Snart mobil-tv og bredbånds-tv hos Sonofon

Superliga, OL og VM skal lokke danskerne til at se tv på mobilen eller købe bredbånds og web-tv, mener Telenor. Via Sonofon og Cybercity vil de aggresivt lancere produkter på det danske marked.

Den 1. juli er Sonofon klar med mobil-tv i Danmark. Programmerne bliver i lighed med konkurrenterne TDC og 3, sendt til mobiltelefonen via Turbo 3G.

- "Vi kommer med ti danske og internationale kanaler. De danske er de vigtigste, og vi har fokus på kvaliteten af signalet", siger markedsdirektør i Cybercity, Henrik Skov, til Berlingske Tidende. Mobil-tv udbydes i et samarbejde mellem Sonofon og Cybercity, der næste sommer markedsføres under det fælles navn Telenor.

Sonofon og Cybercity er klar over, at succes på mobil-tv handler om det rigtige indhold samt prisen. Koncernen har gennem Canal Digital - som også er en del af Telenor, sikret sig rettigheder til den danske Superliga i fodbold i 2008, OL samt VM-fodbold i 2010.

Henrik Skov fortæller til avisen, at Telenor forventer en aggressiv prissætning af produktet.

Udover mobil-tv arbejdes også med tv-levering via bredbånd - kendt som IP-tv, samt web-tv, altså tv, som kan ses direkte på computeren.

IP-tv findes i dag i markedet fra både TDC og Telia. De markedsføres som hhv. TDC TV og Telia TV.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies