Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Snart ny Android-version til Sonyfolket?

Snart ny Android-version til Sonyfolket?

Alle tech-entusiaster tilgodeser opdateringer. Sony har før været langsomme til den part - noget tyder på nye tider.

Rygtemøllen snurrer i øjeblikket på højtryk vedrørende Sonys næste flagskibsgeneration, men selvom der er måneder til, betyder det ikke at det står stille til hos den japanske Walkman-opfinder.

Sony har været udskældt af Xperia-forbrugere for at være langsomme til en forfriskning af deres dyrkøbte smartphones indre. Lige nu arbejdes der på at få seneste Android-version, Lollipop 5.0, ud til hele Z-familien.

Læs også: Lollipop ude til Sony Xperia Z2, Z2 Tablet og Z3 Tablet Compact

Det betyder dog ikke at Xperia Z3 og Z3 Compact skal vente længe på mere opmærksomhed. De populære, vandtætte og designstærke Sony-telefoner, tyder via et internetlæk at have godkendt en ny firmware, kaldet 23.2.A.0.278.

Det står dog ikke sort på hvidt, og bør tages med et gran salt, men eftersom Android Lollipops opdateringstrin hedder 5.0.2, som Z3'erne har, og næste hedder 5.1, er det nemt at mistænke disse koder for at bringe decimaltallet op.

Eftersom Lollipop blev udrullet i midten af marts, vil dette være en mulighed for Sony at vise dedikeret indsats for at holde sin software frisk.

Android 5.1 vil medbringe endnu længere batteritid til den marathon-udholdende 3’er duo, sammen med RAM-optimering så flere applikationer nemmere kan administreres, smålapninger og yderligere antityverisikkerhed ved at kunne forlange kodeord ved opstart.

Hvornår denne version vil nå forbrugerne vides endnu ikke.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies