Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Snart reklamer på mobiludgave af Facebook

Snart reklamer på mobiludgave af Facebook

Reklamerne finder nu snart vej til mobilen via Facebook.

Med Facebooks nylige ansøgning om at blive børsnoteret, gav det et offentligt indblik i hvordan det sociale netværks finanser ser ud, og her viste det sig – måske for mange, ikke overraskende, at størstedelen af Facebooks indtjening kom fra annoncer.

Disse tal viste samtidig også, at antallet af brugere fra mobile enheder fortsat var stigende, og derfor har Facebook angiveligt nu set muligheden for også at få indført reklamer på de mobile enheder.

Ifølge unavngivne kilder skulle vi inden længe få indført annoncer på vores mobile enheder, da Facebook arbejder sammen med reklamebureauer, omkring hvad de selv kalder for “featured stories” i brugernes tidslinjer.

Reklamerne skulle være klar i marts måned.

I Facebooks ansøgning om børsnotering fortalte de, hvordan man satser på et voksende marked for mobilbrugere, hvor hele 425 millioner af Facebooks samlede 845 millioner brugere lige nu benytter sig af netværket fra mobile enheder.

Kilde: IntoMobile

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Cebastian 08-02-2012 14:20:40

Og hvordan det kommer til at se ud. Der er jo ikke meget plads til at placere reklamer den mobile facebook som det er nu. Hvis det går hen og bliver grimt og distraherende, så springer jeg da pænt og elegant over fb på mobilen. Og det er jo bare et fint skridt i at droppe det fuldstændigt :D - men vi får se.

0 0
Ole Christensen 08-02-2012 14:02:26

MEN imo er det nok et søm i kisten de selv er ved at bygge. Jeg har selv droppet alt om FB da jeg ikke længere kan holde ud at de trækker ting ned over hovedet på mig, og træffer beslutninger for hvordan jeg skal agere og kommunikere med andre!
Og mon ikke der efterhånden bliver flere og flere der syntes at grænsen er nået?!
Tag også bare deres "tidslinje". I starten var det en feature man kunne benytte sig af. Nu har de så besluttet at om man ønsker det eller ej, så SKAL alle nu tvinges til at få den vist... :o(
Det er også en af grundende til at jeg formentlig aldrig skifter væk fra Android til Apple eller Windows.
Der skal ikke sidde en rig og selvhøjtidelig makker noget sted og bestemme hvad jeg må se og kan gøre, på mine vegne!
Jeg vil gerne selv have foden under eget bord! ;o)

0 0
hellas7 08-02-2012 15:44:08

ud fra FB's stigende popularitet i alle verdensdele, tror jeg, at du en ud af få.

Er i hvert fald selv glad for FB, og jeg har personligt ikke noget imod timeline, fordi jeg synes, at den visuelt slår den gamle profil, som den eneste forskel

0 0
David K 08-02-2012 13:50:42

Facebook er gratis, så det overlever jeg nok :)

0 0

Om brug af cookies