Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sociale netværk besøges på mobilen

Sociale netværk besøges på mobilen

Mobilbrugere tilbringer mere tid på de sociale netværk med deres mobiltelefon – end de gør fra computeren.

En ny undersøgelse fra undersøgelse fra ComScore viser, at en stor del af forbruget af de sociale netværk sker fra de mobile enheder. Amerikanske Facebook-brugere, som har mobil adgang til netværket, bruger i gennemsnit syv timer om måneden med deres smartphones. Til sammenligning bruger den gennemsnitlige bruger ”kun” seks timer om måneden på Facebook med computeren.

ComScore konstaterer i rapporten, at sociale netværk er en meget populær aktivitet på de mobile platforme. Facebook var i december 2011 ude og fortælle, at mere end 425 millioner brugere benytter netværket fra mobile enheder hver måned – det er cirka halvdelen af alle brugerne.

Det er ikke kun Facebook, som klarer sig godt på mobiltelefonen – også Twitter-brugere tilbringer i gennemsnit to timer om måneden på tjenesten med telefonen, og kun 20 minutter på computeren. Samme tendens ses også med Foursquare- og Pinterest-brugere.

I rapporten fortælles det også, at Facebook er den tredjemest populære applikation til iOS-platformen – og den er på femtepladsen til Android-enheder.


Kilde: Comon.dk

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies