Socialt medie sætter dato på OnePlus 5 lancering

Et lækket opslag på det kinesiske sociale medie Weibo sætter dato på hvornår OnePlus 5 bliver offentliggjort.

Socialt medie sætter dato på OnePlus 5 lancering

Kinesiske OnePlus er efter alt at dømme snart ude med en afløser til deres nuværende serie af OnePlus 3 og 3T toptelefoner.

Verserende rygter har hidtil peget på en lancering en gang i forsommeren, et rygte som i disse dage bliver styrket på det kinesiske sociale medie Weibo. Her bliver et formodet opslag til OnePlus-event flittigt delt. Det skriver Pocketnow.com.

Læs også:  OnePlus 5 stryger til tops i benchmark-test

I opslaget specificeres det, at OnePlus vil afholde et event den 15. juni kl 15.00 i Shenzen. Modelnavnet OnePlus 5 bliver ikke nævnt nogle steder, men OnePlus har tidligere ladet ane at den OnePlus-mobil i rækken vil hedde OnePlus 5.

OnePlus 5 største salgsargumenter synes at blive imponerende tekniske og kameramæssige specifikationer. Den skarpe pris der førhen har gjort OnePlus både kendt og berygtet bliver i følge de første forlydender ikke så aggressiv som tidligere.

Hvorvidt opslaget kan tages for pålydende er fortsat uvist, følg derfor med her på mobilsiden.dk, hvor udviklingen bliver monitoreret nøje.

Se også:  OnePlus-chef poster den første teaser for OnePlus 5

Flere artikler om Oneplus

Sagens videre udvikling om temaet. mobilsiden fortsatte historien. Allerede d. 1/6/2017 kørte vi en opfølgning med artiklen; OnePlus garanterer: OnePlus 3 og 3T får Android O – Du finder artiklen her. Få også seneste nyt om emnet her.