Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sød symbiose mellem LG V20 og Android Nougat [VIDEO]

Sød symbiose mellem LG V20 og Android Nougat [VIDEO]

Den 6. september bliver LG V20 lanceret, og det bliver bl.a. med Android Nougat 7.0 fra start. Dette samarbejde ser vi nærmere på i en ny video.

Foto: LG USA

Det er sikkert og vist at LG’s næste store flagskibsmobil er lige om hjørnet, idet vi om godt en uge bliver præsenteret for den nye LG V20.

Vi har allerede fået en del lækkede billeder og små teasere for den nye telefon - bl.a. bekræftelsen fra Google af, at V20 bliver den første nye mobil med Android 7.0 Nougat. Nu får vi så også en officiel video fra LG USA's Twitter, som løfter lidt mere af sløret for den kommende model.

Se også: Nye pressefotos viser LG V20 frem

Det er dog en noget speciel video, og vi får ikke mobilen direkte at se, men filmen er dog angiveligt skudt med V20’s kamera. Videoen foregår i et køkken, hvor en kvinde skal vise, hvor vigtig multitasking er, når man, pudsigt nok, skal lave nougat.

Reklamevideoen er altså én lang sammenligning af de multitaskings-evner, det kræver at fremstille nougat og de funktioner, som Android 7.0 Nougat giver på LG V20.

Læs også: Google bekræfter: LG V20 bliver først med Android 7.0 NougatSideløbende med videoen demonstreres nemlig de forskellige evner, som kvinde nævner i løbet af videoen. Vi får bl.a. at se hvordan multitasking fungerer ved at kunne besvare notifikationer uden at åbne appen og se video på skærmen, mens du har gang i andre apps, ligesom det er vigtigt at kunne flere ting på én gang i et køkken.

Evnen til at kunne skifte hurtigt mellem forskellige elementer er også central for både madlavningen og brugen af telefonen, og vi ser hvordan du med Nougat og V20 nemt kan skifte mellem to apps eller lave split-screen, så to programmer kan køre samtidigt.

TIl slut i videoen møder vi også funktionen “drag and drop” der gør det muligt at rokere rundt på menu-indstillingerne og lader dig trække tekst fra én app til en anden, når du f.eks. kører split-screen funktionen.

Se også: LG inviterer til lancering af V20 den 6. september

Filmen er udgivet af LG USA, og på bedste amerikanske vis bliver videoen lige afrundet med en cheasy afslutning: “Kom den 6. september og se, hvordan det er at have Nougat direkte fra æsken”

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies