Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Solcelletastur til iPad fra Logitech

Solcelletastur til iPad fra Logitech

Nu behøver du ikke længere skifte batterier i trådløst tastatur – de lades op af solen i nye tastatur.

Logitech Solar Keyboard Folio
Logitech Solar Keyboard Folio

Logitech har netop lanceret et solcelle tastatur til iPad, der foruden tastatur også fungerer som beskyttelsescover og ”holder”.

De indbyggede solceller lader batterierne i tastaturet op, hvad enten du befinder dig indenfor i kunstigt lys eller ude i solen. Tastaturet bruger forholdsvis lidt strøm, og ved brug i maksimalt to timer om dagen så kan et fuldt opladet batteri holde i optil to år, ifølge pressematerialet fra Logitech.

Tastaturet hedder Logitech Solar Keyboard Folio, og kan virke med både den nye iPad og med iPad 2. Det koster 999,00 kroner i vejledende udsalgspris – og du kan finde forhandlere her

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 07-05-2012 19:18:57

Så er det bare lige om det er billigere at købe et traditionelt trådløst tastatur og så i den 2-års periode selv skifte batteri efter behov. :)

Ny teknologi skal kunne svare sig. Det minder mig lidt om det Casio G-shock ur jeg købte for ca 5 år siden. Det ur kunne nemlig også oplades gennem solceller, jeg fandt dog senere selv ud af at batteriet mister evnen til at oplades after ca. 2 år hvor imod tilsvarende model ur med normalt batteri kunne køre i ca. 5 år ved normalt brug før det løb tør. Ikke helt den samme situation, men det SKAL kunne svare sig.

0 0
Om brug af cookies