Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sommeren byder på farver fra Motorola

Sommeren byder på farver fra Motorola

Sol og sommer er ensbetydende med strand, vand, lyse nætter samt fest og farver. Motorola tilpasser sig årstiden med lanceringen af de kendte designs i sommerfriske farver.

RAZR er allerede lanceret i en lækker pink, som er kvindernes hof. I løbet af sommeren vil flere af Motorolas kendte designs blive lanceret i friske sommerfarver.
RAZR er allerede lanceret i en lækker pink, som er kvindernes hof. I løbet af sommeren vil flere af Motorolas kendte designs blive lanceret i friske sommerfarver.

Efter en lang, mørk periode er man efterhånden ved at være godt træt af sort og brun, som har præget tøjmoden hele efteråret og vinteren. Nu skal der lyse og friske farver til – også på mobilen.

Derfor var det glædeligt, at Motorola på dagens pressemøde kunne løfte sløret for, at vi får lækre farver at se fra producenten denne sommer – både når det gælder mobiltelefoner og tilbehør.

Tag bare den lille nye PEBL i gummi-materiale, som vi har testet på Mobilsiden.dk. Designmæssigt er der ikke et ondt ord at sige om modellen – lige bortset fra, at den er lidt for kedelig og lidt for maskulin til en varm aften til grillfest med vennerne.

Til gengæld ville det være en helt anden snak, hvis modellen var lækker rød eller himmelblå. Så ville den passe lidt bedre ind. Og det kan vi heldigvis se frem til denne sommer.

På nuværende tidspunkt kan man allerede få RAZR i en lækker pink, som er blevet en stor succes hos kvinderne. Derfor satser producenten også på at lancere flagskibet i flere farvekombinationer.

Også mobiltilbehør vil blive tilpasset årstiden. Det vil eksempelvis blive muligt at købe bluetooth-headsets, som matcher mobiltelefonernes farver.

Præcis hvilke farver der vil blive lanceret på det danske marked, er endnu uvist. Det vil først blive røbet på et pressemøde inden udgangen af andet eller tredje kvartal, hvor de sommerfarvede mobiler vil finde vej til butikkerne.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies