Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sommerens fedeste danske mobilspil

Sommerens fedeste danske mobilspil

Danske spiludviklere er med helt fremme når det gælder populære mobilspil. Her er nogle af de fedeste sommmerspil.

Screenshots fra Chasing Yello
Screenshots fra Chasing Yello

I Danmark har vi gode softwareudviklere til både applikationer, websites og spil. Og på mange områder er vi helt i front på verdensplan, hvilket blandt andet på browseren Google Chrome, som danske udviklere står bag.

På applikations-siden er vi også for alvor ved, at vise de rød/hvide farver frem. Mobilspil som Hugo Retro Mania, Subway Surfers og hittet Chasing Yello, er udviklet inden for landets grænser.

En af denne sommers absolut største favoritter fra danske udviklere er spillet Subway Surfers, og denne mening er jeg ikke alene om at have. Spillet er downloadet mere end seks millioner gange på ganske kort tid. Men også Chasing Yello har succes. På kun ti dage har dette spil nået hele tre millioner downloades.

Autorun-genren, der også benyttes på Temple Run, er brugt på denne sommers spil med danske udviklere bag, nemlig Subway Surfers, Chasing Yello og Hugo Troll Race der skal leve op til successen fra Hugo Retro Mania.

Mobilsiden.dk tester de tre spil, og kårer senere sommers fedeste danske spil-applikation.

Og når man er blevet helt rundtosset i hovedet over alt det spilleri så kan man få ro i hovedet med den flotte danskudviklede applikation ”Oscar & Olivia på rumeventyr”, der både er indtalt på dansk og engelsk.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies