Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sommertilbud fra TDC, Tele2 og Telmore - men er det gode tilbud?

Sommertilbud fra TDC, Tele2 og Telmore - men er det gode tilbud?

Billige minutter, gratis mms og rabat på tilmelding til udlandstelefoni. Det ligner sommerkuller. Mobilsiden.dk går her tæt på sommertaksterne.

Kunder hos TDC Mobil, Tele2 og Telmore har fået en sommerpakke. Alle tre selskaber har udmeldt henholdsvis prisændringer og tilbud.

Hos TDC Mobil har de mms i fokus. Nu er det ikke kun sms du kan gå amok og sende tusindvis af for en fast pris - også billedebeskederne er kommet ind under den hat. Hos TDC hedder det nye abonnement "Maxsms+". For 99 kroner om måneden kan der sendes ubegrænset sms og mms.

Men træerne vokser ikke ind i himlen. Du skal være opmærksom på, at samtalerne koster 99 øre pr. minut og at der afregnes pr. påbegyndt minut. Det betyder, at hvis du for eksempel taler i 1 minut og 1 sekund, så betaler du for 2 minutter - altså 1,98 kroner. Normalt afregnes samtaler pr. sekund. En anden vigtig detalje er opkaldsafgiften som er 29 øre. Videotelefoni koster i øvrigt 2 kroner i minuttet.

Telmore, det TDC-ejede taletidsselskab, er også i sommerstemning. Taler du meget, kan du købe dig til rabat. "Minutpakken", som produktet hedder, koster 200 kroner. Det giver dig 500 minutters taletid til 40 øre i minuttet. Normalprisen for 500 minutter er 375 kroner (75 øre pr. minut). Det er vigtig at notere sig, at de indkøbte minutter skal være brugt inden den 31. august 2006.

Også Telmore har fokus på mms i sommer. Er du tilmeldt (eller tilmelder du dig) ekstra abonnementet "ubegrænset sms" til 99 kroner om måneden. Kan du hele sommeren også sende alle de mms-beskeder du vil.

Er du meget ude og rejse, er der måske en fordel i, at du tilmelder dig udlandstelefoni. Normalprisen for tilmeldingen er 99 kroner. Her i sommer kan du tilmelde dig for 20 kroner.

Tele2 slår Telmore med bedre tilbud

På Mobilsiden.dk må konstatere, at der i Telmores sommertilbud er mange begrænsninger - f.eks. at minutterne skal bruges inden udgangen af august måned. Hos Tele2 har man også fået øje på dette.

Således tilbyder Tele2 deres kunder, at alle kan tale for 40 øre pr. minut, uden at skulle tegne et ekstra abonnement / ekstra aftale. Med andre ord. Hos Tele2 skal man ikke købe sig til rabat.

Tele2’s sommertilbud gælder også de beløb kunderne allerede har indbetalt på deres Tele2Mobil Online konto.

Adm. direktør i Tele2, Thomas Nistrup, siger: "Vi vil tilbyde vores mobilkunder markedets bedste priser, og derfor går vi i luften med dette initiativ. Vores kunder skal konkret kunne mærke, at Tele2 er deres tele-købmand".

Tele2 normale minuttakst er 68 øre pr. minut. Selskabet har ikke nogle specielle sommerpriser på mms og sms - her er prisen henholdsvis 2,5 kroner / stk. og 19 øre / stk.

Ingen sommerrabat hos CBB, 3, Sonofon, Telia m.f.

Kunder hos Telia, Sonofon, CBB, 3, Unotel m.f. må kikke i badetøflerne efter sommerrabat. Der er ikke nogle specielle priser eller andre ændringer at spore.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies