Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Søndagens MWC-overblik

Søndagens MWC-overblik

Få overblikket over alle nyhederne fra søndagens Mobile World Congress 2012.

Mobile World Congress kører på fuld blus de næste par dage. Her giver vi dig overblikket over søndagens vigtigeste nyheder:


Samsung

Samsung introducerede en ny projektortelefon: Samsung Galaxy Beam. Specifikationerne på Samsung Galaxy Beam ser lovende ud, men om projektordelen rent faktisk kan bruges til noget seriøst, det er endnu ikke helt klart.

 

Samsung præsenterede også  en ny 10,1" tablet - Samsung Galaxy Tab 2.
I forhold til den tidligere introducerede 7" udgavem så viser specifikationerne på Samsung Galaxy Tab 2 10,1”, at skærmens opløsning er blevet lidt højere.

 

Huawei

"Lyn-kineser" fik en helt ny betydning, da kinesiske Huawei i dag introducerede tre nye telefoner. Det blev til to Ascend D Quad  smartphones med quad-core processor, 8 megapixel kamera og skærme, der kan konkurrere med Apples såkaldte Retina-skærme.

 

Samtidig introducerede Huawei Ascend D1 telefonen med selv samme højtopløslig skærm - telefonen indeholder dog "kun" en dual-core processor.

 

John G. kom med sit første indtryk af Huawei Ascend D Quad i en web-video rapportage fra MWC.

 

Sony

tre nye telefoner blev det til hos Sony - eller helt korrekt faktisk kun to. Vi kendte allerede til den nye Xperia S model, mens de to andre Xperia P og Xperia U var rigtige nyheder.

 

Japanske Sony relancerede på dagens meget forsinkede pressemøde den nye topmodel Xperia S. Udover et 12 megapixel kamera byder den nye topmodel på et 4.3” Reality Display. Telefonens specifikationer kan ses her.

 

Xperia P er en såkaldt midtrange smartphone, som vil tiltale de forbrugere der gerne vil have en potent telefon uden at betale ved kasse et. Specifikationer kan ses her og se også John Gs webvideo om den nye telefon.

 

Og endelig er der Xperia U, som er navnet på den nye entry-level telefon - læs mere om den her. Alle specifikationer kan ses her.

 

Sony brugte også en del tid på dagens pressemøde på at forklare omkring firmaets fremtidige strategi, som går ud på at udnytte Sonys enorme bagkatalog af indhold fra både spil-, musik- og film-industrien til at sælge flere mobiltelefoner.

 

HTC

Søndagens HTC pressekonference bød på flere interessante nyheder. Mød HTCs nye familie ONE X, S og V med fokus på foto og musik her. Leveringsdatoerne på den nye ONE serie kan ses her og priserne kan findes her.

 

Samtidig fortalte HTC at de satser kraftigt på HD voice, og ligesom Sony satser på sammensmeltning af telefon og TV.

 

Følg med i morgen til endnu flere nyheder fra Mobile World Congress 2012.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Erling 27-02-2012 02:01:45

Snøft, hulk, piv :,(.
Ingen microSD.
Jeg havde sådan glædet mig, og så snubler de på målstregen.
Er det med vilje at der altid er en eller anden spec der kunne være bedre.
Javel - 32 Gigs/26 tilgængeligt er ikke dårligt. Det er bare min erfaring at man altid får brug for mere før eller siden.
Javel. 50 Gigs på Dropbox er jo heller ikke at foragte. Vi er bare nogen der stadigvæk bor et sted hvor vi bliver flået i datatakst. Så prøver man at holde så meget lokalt som muligt.

Øv - Øv & 47 gange Øv.

MVH
Erling

0 0
26-02-2012 23:41:38

Den skulle være helt fantastisk, er det noget i kan bekræfte?

0 0
Johnny K. Olesen 27-02-2012 06:59:26

Hej CasperHN

Nej, ikke endnu. Søndagen gik med forsinkede pressemøder, kaos, svigtende WiFi/mobildækning og MEGET korte "hand on" produkt gennemgange.

Vi har John G. og Lene B. i Barcelona, og de vil over de næste par dage kigge nærmere på alle produkterne og lave interviews med flere af firmaerne.

Så delen med skærmen kan vi IKKE bekræfte endnu, men måske når vi får lidt bedre tid til at se på produkterne.

0 0
Museberg 27-02-2012 12:44:20

Hvis du spørge Beep, så skulle skærmen være fantastisk!

http://beep.tv2.dk/article/htc-one-st%C3%A5r-rigtig-st%C3%A6rkt

0 0

Om brug af cookies