Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sonofon klar med 3G

Sonofon klar med 3G

Nu rider Sonofon med på 3G-bølgen med sit helt eget aktive 3G-net.

Fra i dag rider Sonofon med på 3G-bølgen med sit eget aktive 3G-net.
Fra i dag rider Sonofon med på 3G-bølgen med sit eget aktive 3G-net.

For kun ni måneder siden fik Sonofon fingrene i sin 3G-licens. Og allerede i dag slår selskabet dørene op for 3G-telefoni til sine kunder. Også kunder af lavprisselskabet CBB, der benytter Sonofons net, kan nu fornøje sig med videotelefoni.

I dag kan Sonofon således kalde sig det tredje 3G-selskab i Danmark. 3 var først skarpt efterfulgt af TDC. Nu er Sonofon klar, hvilket betyder, at kun Telia mangler at aktivere sit net.

Det er ganske overraskende, at Sonofon har besluttet at satse på både privat- og erhvervsmarkedet fra starten af. Hermed afviger selskabets strategi fra den, vi så hos TDC, der startede med at servicere erhvervskunderne. Sonofon starter lige på og hårdt, hvormed privatkunder allerede i dag kan se frem til videotelefoni og forskellige indholdstjenester, mens erhvervskunderne vil blive præsenteret for et datakort til den bærbare computer.

Sonofon starter med at tilbyde 3G til kunder i de fire største byer i Danmark. For at kunne benytte tjenesten skal man have en enhed, der er kompatibel med 3G. Det almindelige SIM-kort, som man har i forvejen, skal ikke skiftes ud.

Minuttakster og datatrafiktakster i det nye 3G-net er de samme som i 2G-nettet.

Sonofons hurtige udrulning kan begrundes i, at selskabet har kunnet hente erfaringer fra Telenor, som lancerede 3G-telefoni i Norge for kun et år siden.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

udvikling 12-12-2008 11:18:00

Test post content

0 0
udvikling 12-12-2008 11:18:16

Test reply

0 0
udvikling 12-12-2008 11:42:25

One more test post

0 0

Om brug af cookies