Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sonofon klar til kamp med TDC

Sonofon klar til kamp med TDC

Et styrket Sonofon er nu klar til at give TDC kamp til stregen. Selskabet er gået fra at være et mobilselskab til også at tilbyde internet, fasttelefoni og kabeltv.

Sonofon er ved at nærme sig kampzonen og gå op i mod TDC. Sonofon er nemlig gået fra at være et lille mobilselskab, til at tilbyde de samme produkter, som sin største konkurrent. Og så kan et samarbejde med elselskaberne, og disses udrulning af fibernet, gør Sonofon utrolig konkurrencedygtig i forhold til TDC og dennes kobberkabler..

»Vi er i dag meget langt med sammenlægningen af Cybercity og Sonofon og henter samtidigt store trecifrede millionbeløb på at lægge al vores mobil- og internettrafik over på et nyt fibernet, så vi står utroligt stærkt over for fremtiden,« siger direktør for Sonofon og Cybercity, Henrik Clausen til Berlingske Tidende.

Ved sammenlægningen med Cybercity er Sonofon blevet den andenstørste internetudbyder i Danmark. Derudover købte Sonofon i 2004 CBB Mobil, og fik i 2005 en 3G-licens. Norske Telenor, som ejer Sonofon, har opkøbt Canal Digital. Så når tiden kommer til bredbånds-tv, vil selskabet også stå utroligt stærkt i konkurrencen med TDC.

»Vi skal være landsdækkende, og vi går ud med konkurrencedygtige priser i direkte konkurrence med TDC Kabel-TV og Stofa,« siger Canal Digitals danske direktør, Jens Arnesen.

Internetdelen af fusionen med Sonofon, Cybercity, kan vise sig stærk i kamp med TDC. Cybercitys samarbejde med de danske elselskaber, som i stor stil udruller fibernet i Danmark, kan bliver en værdig konkurrent til TDCs kobberkabler, og giver kamp til stregen om internetkunderne i Danmark.

»Der vil opstå konkurrence mellem de to typer netværk, og det vil i sidste ende, være kunderne, der vælger,« siger Cybercity- og Sonofon-direktør, Henrik Clausen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies