Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sonofon lancerer mobil musikbutik i Danmark

Sonofon lancerer mobil musikbutik i Danmark

Aspiro har lanceret en mobil musikbutik på den danske operatør Sonofons mobilportal. Lanceringen skete i forbindelse med, at Sonofon åbnede for sit 3G-net.

Den svenske udbyder af mobile indholdstjenester Aspiro har sammen med Sonofon lanceret en mobil musikbutik på Sonofons mobilportal. Sonofon har store forventninger til musikbutikken.

»Nu når vi har lanceret 3G i Danmark, så er det vigtigt for os at tilbyde vores kunder tjenester, som den nye teknologi giver mulighed for. Vi tror, at musik kommer til at være en af de mest populære tjenester, og det er vigtigt for os at musikudbuddet modsvarer, hvad vores kunder efterspørger, siger Peter Berg, som er divisionsdirektør hos Sonofon.

Musikbutiken hos Sonofon går under Aspiros varemærke Mobilehits og er den eneste butik med fuldlængde musik på Sonofons mobilportal. Udbudet er fokuseret på den danske hitliste og består til at starte med af omkring 200.000 sange fra Warner Music, EMI, SonyBMG, MBO samt et stort antal mindre både lokale og internationale pladeselskaber.

Musikbutiken hos Sonofon er Aspiros første i Danmark. Aspiro har tidligere lanceret musikbutiker på blandt andet TeliaSoneras svenske mobilportal og på Netcoms norske portal, så Aspiros musikbutiker findes nu i hele Skandinavien.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her



Om brug af cookies