Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sonofon og Nokia i 3G-samarbejde

Sonofon og Nokia i 3G-samarbejde

Sonofon har indgået et 3G samarbejde med Nokia. Kontrakten indebærer, at Nokia skal levere 3G WCDMA radio access-netværk til Sonofon.

Med Nokias radio access-netværk vil Sonofon være i stand til hurtigt at kunne tilbyde 3G-mobiltjenester til sine kunder i Danmark i år.

Kontrakten er underskrevet af Nokia og Telenor Nordic, der dækker over Telenor Nordics søsterselskaber Telenor Mobile og Sonofon.

WCDMA-teknologien er en omkostningseffektiv måde at opgradere netværksinfrastrukturen på, som giver øget netværkskapacitet, hvilket gør det muligt at tilbyde avancerede mobile multimedietjenester:

“Der er stigende efterspørgsel på forbindelser af høj kvalitet og mere avancerede 3G mobiltjenester. Vi er sikre på, at Nokias netværksinfrastruktur vil sætte os i stand til effektivt at forbedre vores produktudbud, så det imødekommer vores kunders behov”, siger Oddbjørn Schei, Vicepresident Nordic i Telenor.

At det netop er blevet Nokia, der skal levere WCDMA 3G til Sonofon skyldes, at producenten har gode og solide erfaringer som radio-netværksleverandør.

På nuværende tidspunkt tilbyder Telenor allerede 3G i Norge. Erfaringer fra nabolandet vil blive brugt til hurtigt at skabe mulighed for 3G tjenester gennem Sonofon i Danmark.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies