Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sonofon udbygger 3G-net med Turbo og EDGE

Sonofon udbygger 3G-net med Turbo og EDGE

3G dækningen skal udvides til en demografisk dækning på 80 procent og kunderne skal have adgang til Turbo 3G. Sonofon vil og supplere dækningen med EDGE.

Udrulningen af 3G-nettet hos Sonofon fortsætter. I løbet af året kommer hastigheden med Turbo 3G op på 7,2 mbit/sek, og Sonofon bliver dermed de første, som ånder Teleselskabet 3 i nakken - selskabet har hidtil været ene om, at tilbyde så høje mobile hastigheder.

For at supplere 3G-netværket introducerer Sonofon også EDGE - præcis som TDC og Telia har gjort.

I 2008 skal udbygningen af netværket desuden udvides til demografisk at dække 80 procent af befolkningen. Målet er at 99 procent af befolkningen er dækket når vi skriver år 2010.

Telenor omfatter i Danmark Sonofon, CBB, Tele2 og Cybercity. De har i det seneste år investeret over en milliard kroner på at udbygge deres 3G dækning i Danmark, og de er langt fra færdige.

I dag dækker Telenor 68 procent af den danske befolkning med 3G.

Også på bredbåndsmarkedet loves der ingen stilstand. Telenors kunder hos Cybercity kan se frem til hastigheder helt op til 50 Mbps ved brug af VDSL2 teknologien. Præcis hvornår kunderne kan få glæde af det og hvad det koster, er endnu uvist

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies