Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sonofons nye abonnement under lup

Sonofons nye abonnement under lup

Mobilsiden har kigget på, hvordan Sonofons nye satsning på erhvervsmarkedet er skruet sammen. Løsningen kræver, at man har fuldt overblik over virksomhedens teleforbrug.

Sonofon har netop lanceret et nyt erhvervsabonnement kaldet Mobildeal Pro, der kan skrues sammen på mange forskellige måder. Jo mere man betaler i abonnement, jo billigere bliver opkaldene.

Derfor har Mobilsiden kigget på, hvad minutprisen reelt bliver, hvis eksempelvis en lille virksomhed med tre medarbejdere bestiller Mobildeal Pro 199. Da virksomheden allerede har tre mobiltelefoner - og ikke køber dem sammen med løsningen - koster det månedlige abonnement 179 kr. pr. medarbejder ekskl. moms.

Derudover koster det 240 kr. om måneden for en såkaldt søgegruppe, der automatisk lader det indgående opkald søge efter en ledig medarbejder.

Hver medarbejder får 250 minutter tale til eksterne opkald. Det svarer til en minutpris på 1,04 kr. ekskl. moms, hvis man vel at mærke bruger alle minutterne. Når minutterne i pakken er brugt, takseres der 58 øre pr. minut ekskl. moms.

Hvis den samme virksomhed vælger Mobildeal Pro 399, der inkluderer 700 minutter for 359 kr., betales der reelt en minutpris på 63 øre ekskl. moms. Herefter falder prisen til 38 øre i minuttet.

Mobilsiden.dks chefredaktør, John G. Pedersen, mener, at Mobildeal Pro er et konkurrencedygtigt produkt, der tager kampen op imod eksempelvis happiimobils business-abonnement, der koster 60 øre pr. minut. Det kan dog være svært at gennemskue, hvilken løsning der er den bedste for den enkelte virksomhed.

 - "Det kræver derfor, at virksomhederne har overblik over telefonforbruget. Men det er de færreste, der rent faktisk har det. De går mere op i, at det virker upåklageligt, end at det er den billigste løsning på markedet," siger John G. Pedersen.

Dette synspunkt bakkes op af Stefan Kercza.

 - "Der er ikke mange, der kender til deres egentlige forbrug. Slet ikke de mindre virksomheder. De har en idé om det, men de aner ikke, om de skal vælge den ene løsning frem for den anden," siger han til Mobilsiden.dk.

Prisen for datatrafik med Mobildeal Pro er 8 kr. pr. MB, med mindre virksomheden vælger en af Sonofons datapakke-løsninger.

Læs mere

Du kan se mere om Mobildeal Pro ved at klikke her.
 - "Mobildeal Pro hos Sonofon"

Se også:
 - "Sonofon vil kapre landets mindre virksomheder"
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies