Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sonos-software opdateres nu til version 6.3

Sonos-software opdateres nu til version 6.3

En stor softwareopdatering, der opgraderer alle Sonos-apps og -programmer til version 6.3, er nu på vej.

Hvis du har et Sonos-system, kan du nu se frem til en stor softwareopdatering, der opgraderer Sonos' mange forskellige klienter fra version 6.2.2 til 6.3, her inden sommerferien skydes i gang.

Den nye softwareopdatering består af fem store nyheder, der dels forbedrer lydkvaliteten med visse tjenester og dels føjer flere nye smarte funktioner med sig for en bedre brugeroplevelse.

Læs også: Nu understøtter Sonos officielt Apple Music

Styr musikken fra iOS-låseskærmen
Den første nyhed er understøttelse af visning fra Sonos-appen direkte i Quick Control på iOS-låseskærmen, så du endnu nemmere kan se, hvilke musiknumre du hører uden at skulle låse din iPhone eller iPad op hver gang. Du kan naturligvis også skifte sang, skrue op og ned og ikke mindst pause og afspille sange derfra.

Understøttelse af Force Touch
Med iPhone 6s introducerede Apple 3D Touch-funktionen, som registrerer hvor hårdt du trykker på skærmen og derfra kan udføre en række specielle handlinger - eksempelvis smugkig i en app.

Sonos-appen understøtter nu denne nye teknologi, så du kan trykke let på skærmen og navigere nemmere rundt i appen. Det er endnu lidt uklart, hvordan 3D Touch helt præcist er benyttet i Sonos-appen, men det vil naturligvis vise sig, når softwareopdateringen er ude.

Brug Sonos side om side med andre iOS-apps
En anden funktion i iOS 9, som Sonos nu understøtter, er Split View på iPads. Det betyder, at du kan have to apps liggende side om side - den ene Sonos - og dermed have gang i flere ting på én gang.

Samtidig er Sonos også kompatibel med Slide Over-funktionen i iOS 9, som dækker over, at Sonos-appen lægger sig oven på andre apps i den ene side.

Højere lydkvalitet med Rhapsody og Napster
De to streamingtjenester Rhapsody og Napster har i 6.3-versionen fået skruet bitraten op på alle klienterne for en endnu bedre lydkvalitet. Musikken fra begge tjenester streames nu i lydformatet AAC med 320 kb/s. Ifølge Sonos selv kan du se frem til en mere levende, fyldigere og detaljerig lyd.

Nemmere tuning af lyden med Trueplay Tuning
Til sidst bringer version 6.3 en forbedret oplevelse med sig i Trueplay Tuning, hvor du kan analysere dit rum og kalibrere Sonos-højttalerne, så lydkvaliteten optimeres til omgivelserne.

SONOS 6.3 er kompatibel med følgende:
Android:
Android 2.2 eller nyere (visse funktioner kræver nyere versioner af Android)

iOS:
iOS 7 eller nyere (visse funktioner kræver nyere versioner af iOS):
  • iPhone 4 eller nyere
  • iPod touch (5. generation eller nyere)
  • iPad 2 eller nyere
Macintosh:
Mac OS X 10.7 eller nyere

Windows:
Windows XP SP3 eller nyere

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies