Sonos undersøger efterspørgsel for Windows Phone app

Indtil nu har en officiel app fra musiksystemet Sonos været forbeholdt iOS og Android, men formentlig ikke ret meget længere.

Sonos undersøger efterspørgsel for Windows Phone app

Amerikanske Sonos er velkendt for en stor del danskere, der i forvejen har det smarte og brugervenlige højtalersystem installeret i villaen, lejligheden eller måske sommerhuset. 

TDC Play og YouMusic klar til Sonos produkter

Sonos har naturligvis også lavet en app, der som navnet “Sonos Controller” antyder, kan fjernstyre systemet trådløst. Den har dog, som så mange andre apps, først været tilgængelig for Android og iOS-brugere. Windows Phone Store har ganske vist en uofficiel “Phonos” app, der byder på lignende funktionalitet.

Derfor er iPhone og iPad først med de nye apps

Nu ser det dog ud til, at Sonos påbegynder arbejdet, med at lave en officiel Windows Phone app. De har nemlig udsendt et spørgeskema, hvori kunderne kan besvare deres ønsker og eventuelle behov for funktioner til Windows Phone. Det skriver Windows Phone Central.

Acer: Mangel på apps er grunde til at kunderne fravælger Windows Phone 

Vi må se Sonos interesse som første spæde skridt mod en forøget interesse til Microsofts Windows Phone brugere. Er du af dem, så kan du altså finde spørgeskemaet her, og derved give dit bidrag til sagen.

Kilde: Windows Phone Central