Sony advarer mod at unlocke deres nye mobiler

En del Androidbrugere kan godt lide at have fuld kontrol over sin smartphone, men Sony siger det kan gøre kameraet dårligere

Sony advarer mod at unlocke deres nye mobiler

Sonys seneste smartphone-lanceringer har fået rigtig positive anmeldelser, og både Xperia Z3 og Z3 Compact fik begge 6 stjerner i vores anmeldelser.

Læs også: Sony Xperia Z3: Endelig fuldkommen [TEST]

En af de funktioner Sony bliver rost for, er deres kamera, der ved dårlig belysning indenfor, eller i nattetimerne, skyder gode billeder. En anden ting Sony roses for, er deres små programmer og ændringer til Android styresystemet, men nogle Android-brugere ser appsene som irriterende software.

Læs også: Sony Xperia Z3 Compact: Den bedste mini nogensinde [TEST]

Disse Android-brugere kan derfor godt lide at ændre indstillingerne, og modificere Android præcis som brugeren ønsker det. Før at det er muligt, skal man “unlocke” sin smartphones “bootloader”. Men nu advarer Sony dog mod, at man unlocker sin Xperia Z3 eller Z3 compact, da det vil gøre netop kameraet dårligere.

Mere præcist, mener Sony, at det er kameraets gode evner i lav belysning som rammes hårdest hvis brugeren “unlocker” sin Xperia Z3.

Unlocker man sin bootloader kan man installere nye ROM’s såsom CyanogenMod, men det fjerner også garantien på enheden.

Fortsættelse af sagen

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. Allerede d. 30/9/2014 bragte vi nyt i sagen med et indlæg omkring Stormobilerne kommer! Er det for stort? [AFSTEMNING]Klik her for at læse den påfølgende artikel.. Se også de seneste nyheder om temaet her.