Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony drysser sukker på Xperia SP, T, TX og V

Sony drysser sukker på Xperia SP, T, TX og V

Den sidste version af Jelly Bean, 4.3, kommer nu til Sonys mindre serier SP, T, TX og V og forsøder dermed brugerne med en række forbedringer.

Sony Xperia SP ejere kan se frem til en opdatering af Android.
Sony Xperia SP ejere kan se frem til en opdatering af Android.

Brugere af Sony Xperia SP, T, TX og V kan se frem til understøttelse af Bluetooth Low Energy (især brugt blandt fitness produkter), bedre grafik via Open GL ES 3.0 og en række sikkerheds og hastighedsforbedringer. Præcis hvornår opdateringen kommer er uvist for opdateringen er ikke blevet set hos en forbruger men i streaming teknologien DLNAs database. En database der løbende bliver opdateret med kompatible enheder og her har en Sony fan spottet Sony enheder med Android 4.3.

Android 4.4 er den nyeste version, men som bekendt skal Googles Android forbedringer forbi producenterne inden de kommer ud til os forbrugere. I nogle tilfælde kan det tage lang tid og andre tilfælde kommer opdateringerne hurtigt. Android 4.3 blev lanceret i juli 2013, så det må siges at være et godt stykke tid siden, men ikke desto mindre er det positivt at forbedringerne kommer via opdateringer.

Ser du frem til opdateringen eller har du allerede 4.3 på din smartphone?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies